joi, 24 aprilie 2008

Lume mica, mica, mica!

Copill o stie pe Lucia, care o stie pe Anda, pe care Lucia o stiu si eu de la Mirela, cu care Lucia eu si Copill si Mirela am facut ultimele 2 revelioane - 2005-2006 si 2006-2007. Anda ma stie pe mine si de la mine pe ele si cu ele pe Lucia pe care o stiu si eu.
Lys o stie pe Miki, care il stie si pe Kristi, care si el o stie pe Lys si pe Euu. Miki despre care eu i-am spus lui Lys ca o stiu si Kristi pe care il stiu, nestiindu-l dar citindu-l. Care Kristi se stie cu Mitzy, pe care eu il stiu de la ..cineva pe care l-am iubit.

Am obosit si inca nu am facut TOATE legaturile!

18 comentarii:

  1. Ma doare capu':) dar stii, chiar voiam sa-ti spun, ca parca si eu te cunosc de undeva si nu stiu de unde:) figura ta draguta imi este cunoscuta.... daca mai calculezi niste legaturi:), poate ma gasesti si pe mine in ograda ta cu oameni:) desi...sint absenta din Romania de 10 ani:)si acolo am fost destul de retrasa, nu prea sociala...da' mai stii...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca toti ne stim de undeva, cumva:) mie o gramada de lume imi spune ca sunt nush'cine:)) nu stiu daca am asa o moaca obisnuita..sau poate ma stiu oamenii:))

    RăspundețiȘtergere
  3. So, get this! Deunazi fac cunostinta cu un ins, DJ de discoteca, roman plecat de fo 10 ani. Unul din putinii bucuresteni de prin Chicago.
    Si din vorba-n vorba, ca babele, imi dau seama nu numai ca il stie pe Serban (acel serban din tineretea mea nebuna), dar ma stie si pe mine. Ne-am intilnit o data, sa fie vreo 12-14 ani, in vremurile cu petreceri de 1 mai cu Uniplusul si alte chermeze groaznice. Am cazut jos! Nu mai poti sa traiesti linistit incognito nici aici?!

    RăspundețiȘtergere
  4. deci chiar asa, nu mai poate omul sa treaca neobservat! ...ceea ce mie imi convine, ca sunt un animalutz tare social!

    RăspundețiȘtergere
  5. 6 degrees of separation! claros. pe undeva, cumva, fiecare dintre noi il stie pe al 6-lea.

    RăspundețiȘtergere
  6. si: am o prietena, care sta in toronto. si imi zice acu' ceva vreme: liviu iti transmite salutari. care liviu??? cum care? ala, prietenul tau bun, roackerul!!!
    frate!!! liviu, baiatu' ala blond, dupa care am fost in limba in liceu??? EL: in toronto si boifrendul ei!! so... fetelor... ;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. ah, si mai am si eu una! tocmai intrasem in blogosfera cand m-am imprietenit bine cu doua tipe total straine mie. ei bine, dupa ceva timp aflu ca una este nevasta primului meu sef (din cei doi pe care i-am avut toata viata) pe care l-am urat sincer inainte de a-l simpitiza puternic, iar cea de-a doua era nevasta redactorului sef sub care lucram la vremea respectiva. cum frate?! din toate fetele care scriu pe toate bogurile eu le aleg pe-astea cu care am legatura directa?!

    gyrovague, spune repede! tu al cui esti? numeste 6 persoane din grupul tau, unul dintre noi trebuie sa se regaseasca in grupul tau!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce sefi, ce sefi? i-oi sti, cumva, si yo? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. dap! pe amandoi. primul e ala cu care as fi putut sa te confund, chemandul tot kristi dar fara kappa. iar al doilea este defunctul de la antena. ce zici, cunosti?

    RăspundețiȘtergere
  10. @m: pai eu te stiu pe tine! tu ii stii pe ceilalti, so... prin tine si eu catre ceilalti, cumva:)

    RăspundețiȘtergere
  11. gyrovague
    ia hai sa detaliem putin, ca nici blogul tau nu e prea generos in hinturi. sau poate sunt eu o catastrofa la identificare. fii buna/a si usureaza-mi existenta!

    RăspundețiȘtergere
  12. @m: ufff M. ce confuzie. iar. eu credeam ca esti M, cu care am conspirat intr'o seara. adica M de la Moon and Back, pe blogul careia ne aflam:) dar acum am marit poza si am vaz't p'altcineva. nu pe tine te stiu:)

    RăspundețiȘtergere
  13. ah, ce situatie...

    dar nu exista nicio M de la Moon and Back. ea e just a girl. ptiu, ce intortocheat este totul! mai bine ma duc sa cumpar o inghetata!

    RăspundețiȘtergere
  14. ea e just a girl si totusi o M:) na'ti capsune ca te'am zapacit

    RăspundețiȘtergere
  15. @all - hiihihih! ce nebunie! deci Gyrovague nu se stie cu Miki, dar rezolvam asta mai spre vara la o cafea:) Eu nu ma stiu cu Cristi, dar si asta rezolvam, tot mai spre vara, la un ceai:)) Cine mai vrea sa se stie cu cine, acum e momentul! Cafele, ceai, care ce vrea dupa 5 mai, facem liste. Sunt pusa pe treaba atat va spun!

    RăspundețiȘtergere
  16. moama, ce de M-uri prin zona,de am ajuns sa fim incurcate intre noi!

    eu sunt pentru ceaiuri si cafele. mai mult pentru ceaiuri, dar n-am nimic cu cafelele. deci trece-ma pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  17. acu' ma gandeam, eu stiu atat de multi oameni frate...daca as face liste cu gastile si oamenii din ele..Dar nu toti cei pe care eu cred ca ii stiu ma si stiu inapoi..ca asa e in tenis:))

    RăspundețiȘtergere