luni, 7 aprilie 2008

Eight things I love/hate/know about me

Am preluat un fel de leapsa de la Miki (cu care am descoperit ca am atatea chestii in comun!!).


01. Visez in culori. Imi place sa dorm si nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa ma trezeasca cineva. Am stat acasa un an de zile, intre doua joburi; in anul acela am dormit. Ma trezeam sa fac pipi si apoi dormeam pana la 4 cand stiam ca vine tata de la munca. Aveam in permanenta ochii umflati de somn si eram slaba si "rumena ca lamaia" pentru ca nu reuseam sa mananc in somn.

02. Imi place sa merg pe jos. As vrea sa vina vremea buna ca sa merg pe jos pana acasa. Nu merg la sala si asta cu mersul pe jos e cam singura chestie pe care o fac pentru a ma mentine.

03. Am facut o mica obsesie..Despre care nu o sa vorbesc:)) Cine ma stie, stie ce e cu obsesia..

04. Sunt indragostita de cand ma stiu. Nu cred ca am fost vreodata altfel. Iubesc tot ce ma inconjoara..de la gaina din curte pana la iaurtul din fatza mea (pe care daca nu il mananc o sa il arunc caci o sa i se umfle capacelul)

05. Imi este frica. Mi-e frica de nebunii de pe strada care injura din senin sau care iti arunca blesteme. Mi-e frica de bezna din scara blocului si am mereu cheile pregatite ca o arma de Ninjac ce ma aflu.

06. Nu imi place de mine cand ma apuca amocul. Nu pot sa ma abtin sa nu scriu lumii intregi cat de cacat ma simt, cat ma doare, cat imi e de rau, cat sunt de varza, etc. Pentru ca daca pot sa impart lumii cat imi este de bine, pot sa impart si cat imi este de rau! Poate nu este neaparat bine sa scriu chiar tot ce simt, dar cui ii pasa?! Mie nu. Daca acum simt asta, asta scriu. Si da..pana si mie insami imi par uneori (deseori in ultima vreme:(( ) retardata..dar simpatica, asa cu schimbarile mele de mood.

07. Imi plac oamenii. Mi se par cele mai interesante creaturi de pe acesta planeta. Nu stiu sa urasc pe cineva mai mult de 10 minute..Caci dupa cele 10 minute ma umfla rasul..E plin de prosti, dar si ei sunt ai nostri si trebuie protejati..

Ce nu e ok la mine (ca asa zic unii!)
08. De cand ma stiu sunt antrenata in relatii in care suntem TREI. Nu mi s-a parut neaparat "inghesuiala". Am avut grija mereu sa stiu cine este al treilea personaj. Nu stiu sa imi fie frica de acest personaj..Ma amuza sa ascult chestii pe care le stiu deja, ma amuza sa stiu ca stie exact cine sunt. Cred ca stiu ca dintr-un tort mare si bun eu am felia mea. A carei marime nu conteaza, atata timp cat felia respectiva are blatul bine insiropat, glazura din abundenta -dar atat cat sa nu imi faca greata, si cireasa de pe tort este fix pe felia mea.

Restul sunt detalii. Foste iubiri, viitoare iubiri, actuale iubiri - puah! nu conteaza domnule..
Am stiut cam de fiecare data cine este al treilea din relatie. Si am tot renuntat.
Uite! Inca ceva ce nu imi place la mine. Cred asa..in dragoste! Si ma gandesc: "uite ma saraca, imi plange la telefon. Poate ca ei au o sansa, lasa ca eu o sa fiu bine. Pe mine o sa ma iubeasca mereu cineva..Ia-l si spala-te pe cap cu el femeie.."
Am plecat eu. Si desigur ea l-a parasit:)) Caci nu era dragoste, ci era un joc "care pe care".

Sunt mai multe chestii care nu imi plac la mine. Lucrez inca. Lucrez la modelarea mea. Urasc ceva. Sa cresc. De asta si par cretina si senina cand scriu pe blog. Stiu insa ca cei care ma cunosc stiu ce e cu blogul asta si cum sunt eu de fapt..
O femeie serioasa - la 30 de ani. Matura. Inteleapta. Sigura pe ea. Independenta. O femeie serioasa!!

Un comentariu:

  1. si nu dai lepsha mai departe?pentru blogul meu nou de exemplu, a carui adresa corecta te rog sa o notezi!!!
    esti tare cu dormitul!si mie imi place sa dorm!mereu am impresia ca n-am dormit destul (ce-i drept cu un bebe mic nici nu prea mai dormi destul, mi-am gasit scuza, ha)!

    RăspundețiȘtergere