luni, 28 aprilie 2008

Easter report 2 - photos





Am ajuns la Baia Mare dupa ce am mers lejer prin tara..am mancat foarte bine la Sibiu, omletica buna cu salata de rosii - la Cotton, "fain tare":)))
Acasa e verde tot, adica acasa aici! Munte cat vezi cu ochi si un grai morosan pe care il asculti cu drag. "Domne feri " sa nu manci tot din farfurie!
Mama ce prajituri nenesule!! Si miel umplut cu ceva bun, am poze! O sa pun pe blogul de mancare toate cele, caci e de vazut si de baloshit, atat va spun.
Azi am mers la biserici la slujbe..si apoi am urcat pe munti, scotand din noi tot tutunul pe care l-am bagat la loc asta seara. Asteptam cu maxim interes o farfurie plina cu doua feluri de praji: una cu nuca si nes si o rulada cu ceva bun in ea. E 1:28 noaptea si am descoperit ca la Baia Mare e wireless, asa ca suntem very happy si connected nene!

Btw, pe drumul incoa' am trecut pe langa un indicator care te indruma catre NOKIA. Satul NOKIA, comuna NOKIA din tara NOKIA.

Maine o noua zi. Cu noi aventuri! Sarga pana pe 1 mai nu pune gura pe prajitura, asa ca eu si Vlad vom "rade" tot!
Nani bun.

7 comentarii:

  1. ooo, ce frumos, cita papadie acolo!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai nene, cine iti tot face poza asa de bune? e de imprumut? o iau asa, catinel, ca eu as fi intrebat din prima daca e de vanzare! altfel tare te mai invidiez pentru vacanta asta. nu pentru vacanta neaparat, cat pentru asta, cu verde, mancare traditionala, liniste si voie buna. eu mai am de asteptat putin.

    RăspundețiȘtergere
  3. stai sa vezi, ca abia am pus o parte din poze:)) mai avem cateva zile de umblat prin tarisoara:))

    RăspundețiȘtergere
  4. youg lady, eviti raspunsul. deci cine? CINEEE?!?!? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. mai, dar voi ati exersat sincronul cu sariturile de poza mult timp? ca prea va ies perfect! eu de cate ori am incercat, unul dintre cei doi sare mai tarziu, ori sta stramb, ori sare urat ori... orice!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere