miercuri, 26 martie 2008

Sunt atat de ocupata...

Am reusit azi noapte sa dorm desi muma-mea mi-a servit un ceai energizat inainte de culcare. Dupa 5 ore de somn am plecat de acasa cu parul valvoi, nefardata si in viteza, incarcata cu recuzita.
Tot avantul meu muncitoresc a fost linistit de nebunia din trafic, se pare ca pana si stradutele pitite pe care le stiam au devenit neincapatoare. La fiecare colt de strada era asezat cate un domn politist care nu prea avea mare lucru de facut..Am facut cam o ora pana la birou dar am cantat tot drumul si la stop chiar am dansat.
Peste doua ore ziua de lucru s-ar cam termina (teoretic!), mai am cate ceva de facut insa la mine in cap nu e decat un singur lucru: au inflorit magnoliile!!! Evadez cate 10 minute din birou la fumoar, imi lungesc gatul peste gard si ma mai bucur de minunea mov din curtea vecina (peste drum).

Mi s-a spus ca am mentalitatea unei fetiscane de 17 ani si de doua zile nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma bucur. E bine sau e rau sa pari copil?!
De ce as vrea sa ma comport ca un om la 30 de ani?! Si apoi..cum "face" un om la 30 de ani? O femeie zic..
Hm..cred ca e ceva in neregula cu mine.

8 comentarii:

  1. O femeie la 30 de ani nu cred ca mai sufera daca altcineva a luat rochia dintr-un magazin...isi va alege alta, mai scumpa, mai frumosa, care sa ii vina si mai bine. Si o va face "a ei". Nu cred ca mai plange pe strada, ca pe vremea adolescentei, ci doar acasa (hai, mai rezista un pic, inca un pas, inca un etaj!) poate mai putin zgomotos dar mult, mult mai adanc si mai dureros. Pentru ca e nasol sa nu intelegi chestii cand ai 30 de ani. Cred ca n-a vazut magnoliile din cauza lacrimilor. Ce pacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. @anda - >:D<, lacrimile se sterg. Mai stii cand eram mici si plangeam si eram mucioase?! Asta nu mai e valabil la 30 de ani! Acum doar lacrimam scurt in coltul ochiului apoi ne imbarbatam si mergem mai departe. Cu capul sus! Nimic nu ne doboara!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai bucura-te, nu te enerva. sa ai mentalitate de 17 ani e ceva pozitiv, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. ahhhhhhh!!!! eu ii urasc pe cei care spun asta!! ca o spun fara de gres cu un soi de superioritate in privire. "eu sunt matur. eu sunt destept. eu sunt exact cum ar trebui sa fii tu!". si atunci spun mereu ca sunt niste frustrati si merg mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  5. @all - stii cand regret cel mai tare ca nu am 17 ani?? cand nu mai fac fatza cu somnul. ce mai petreceam cand aveam 17 ani..zi si noapte..nu imi era rau, nu nimic..ce vremuri..

    RăspundețiȘtergere
  6. eu la 17 ani dormeam cel mai mult! in afara faptului ca faceam sport, deci nu aveam voie sa pierd nopti, parintii mei erau foarte stricti. deci nu aveam voie sa pierd nopti :D. ora de intoarcere s-a facut abia in ultima clasa de licei 21.00. si asta cu rugaminti foerbinti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos sa ai 30 de ani si sa gindesti ca la 17:)ce-o fi asa rau:)?

    RăspundețiȘtergere
  8. da!17 sounds perfect!dont regress!

    RăspundețiȘtergere