vineri, 22 februarie 2008

ZURLILANDIA si copii (www.zurli.ro)

Cand Mi s-a apucat de petreceri cu copii s-a creat o isterie generala. Casa era plina de costume, la masa din bucatarie au stat pe rand Cenusareasa, Alba ca Zapada, Testoasele Ninja si multe alte zane (pe unele nici nu le mai tiu minte). Rochitele cusute cu grija, baghete magice care fac minuni, paiete si volane, dantele..Totul este o poveste in Zurlilandia.

Aveti copii? Eu am. Am doua fete cucuiete care cresc prea repede si ma sperie cu maturitatea lor..Maria si Luna Plina. Mai am o fetita care este inteleapta si cuminte, este o artista de cand s-a nascut, pentru ca tata este artist..ea e Maya. Mai am o fetita pe care o cheama Ioana si care are cel mai frumos zambet de pe planeta. Apoi este Nana-Naria care este deja o domnisoara si care a crescut repede-repede..nici nu stiu cand..
Am si un baiatel, micul Soricel din Casa Rosie. Si el este mare dar in sufletul meu a raman un pui de om, are in mintea mea tot 4 ani. El este Corneliu..
Mai sunt inca o multime de copii, ai mei. O parte sunt inca in burticile mamelor lor, spre exemplu la Kiki este un micut personaj Lyonez care se va naste anul asta, la Dana este un alt micut personaj..apoi este mica Monica - ea are deja 1 an..si mai este Maria Alexandra cea frumoasa - ea va face curand 1 an..si Maria Cristina care are deja 3 ani si este un fenomen..(am uitat pe cineva??)

Este adevarat ca eu nu sunt chiar mama (biologica) a acestor copii, dar asta nu ma face sa ii iubesc mai putin. Este la fel de adevarat ca in Zurlilandia eu nu am varsta, deci acesti copii nu imi sunt de fapt copii ci imi sunt prieteni sau chiar frati..
Lumea asta magica ne face sa zambim, sa uitam de stresul de la birou, din trafic. Stiu ca nimic nu se compara cu zambetul unui copil si ca nimic nu ma face sa uit mai repede de orice grija. In filmul ala despre care am tot vorbit (The secret) la un moment dat se spune asa: in ziua in care grijile te apasa si in minte is numai ganduri negre, inchide ochii si imagineaza-ti un copil care iti este drag, razand. Toate grijile or sa iti dispara:)

Cand vreti sa va faceti copilul fericit cautati magia din Zurlilandia:) Petrecerile lui Mi nu sunt niste petreceri obisnuite, sunt sarbatori la care copii si parintii se descopera, se joaca..Parintele devine copil si uita de ziua de munca, se joaca cu copilul si cu invitatii, nimeni nu sta, nimeni nu este singur sau trist! Stiti ca la petreceri toata lumea danseaza, da?
Mai stiti ca de Zurlilandia apartine si divizia de Petreceri de Botez? Acele petreceri speciale cu ursitoare?

Asta seara voi sta la masa zanelor! (btw..am fost si eu zana, ca sa fie clar..este adevarat ca eu am fost o zana speciala:))

5 comentarii:

  1. Am avut un soc atunci cand ai ineput sa insiri toti "copiii" tai :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu aveam o zana cand eram mica, cu care imi santajam fratii!

    RăspundețiȘtergere
  3. si poti a-l adaugi si pe micul meu inger la lista ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lumi - da, il adaugam. Cand vii acasa sau cand ajung la Paris ne imprietenim, ca trebuie sa ma accepte:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine ca exista zurlilandia!!! am pierdut ursul pacalit de vulpe, dar de-acum s-a ispravit :-)

    RăspundețiȘtergere