luni, 18 iunie 2007

Mondene de Friday


La terenurile de tenis a avut loc o frumoasa prezentare de moda. La care desigur merg incadrata si invitata de artistii mei favoriti - Cora Gramos + Boji Moi. Lume multa, lume buna, fete frumoase, "ai nostrii" cu iubitii lor trendy fashion, fotografi si fotografii. Poze la Nescafe, poze la Campari, poze la Virginia Slims.
Cu copy-paste adaug la blogu-mi stirea de pe hot news:"Vineri, 15 iunie, a avut loc ultima prezentare de moda semnata Adrian Oianu, la Dinu Pescariu Tennis Club. Colectia, denumita Juvenification, a cuprins patruzeci si cinci de piese pret-a-porter care reactualizeaza viziunea designer-ului asupra rochiei.Prezentarea de vineri seara a avut avantajul unei coloane sonore interpretate superb de trupa Zoom (si aici imi permit a intervine. Muzica face 50-80% din orice. Daca in capul meu exista soundtrack la vise..Foarte buna muzica!), dar si dezavantajul locatiei: plasat in apropierea lacului Tei, spatiul a fost invadat efectiv de tantari, pe toata durata show-ului (Nicola canta "milioane de fulgi de zapada, milioane de copii pe strada" aici erau milioane de bazdaganii extrem de violente, care ciupeau ingrozitor doamnele in decoltee). Disconfortul creat a facut prezentarea sa para un pic cam lunga, dar rochiile lui Adrian au compus o colectie foarte curata si matura....In noua sa colectie, designerul se joaca cu liniile si volumele si recreaza un model de nimfeta, foarte atragatoare si sofisticata, fara sa-si puncteze formele trupului prin vestimentatie. Au fost folosite materiale naturale, cu o textura aparte, lucrata manual. Pe trench-uri si pe centuri au fost aplicate pietre semi-pretioase: onix, sticla de Murano, ametist, coral, turcoaz etc.“Se naste in sfarsit un stil autentic in moda romaneasca. Incetul cu incetul renuntam la a mai copia si ne formam o identitate: incepem sa scoatem si noi capul la lumina” a declarat Adrian Oianu pentru HotNews.ro. "

In afara de tantarii - care pe noi nu ne-au deranjat (dat fiind ca am avut inspiratia de a nu ne aseza in primul rand, cu gloata) prezentarea a fost minunata. Fetele f. serioase, am surprins un singur zambet la una dintre modele. Creatiile vestimentare - pe gustul nostru, materialele noastre, croiul nostru - pentru noi:) Printesele din regatul Balerin.

Domnul Adrian Oianu - minunat si modest. Ii multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu