luni, 22 martie 2010

Sotul meu, familia mea

(Ma supar pe oameni. De obicei nu aleg pe cine, ci mi se pune pe tava omul si imi da motivele si eu ma supar. Ani buni de zile am refuzat sa ma supar pe oameni de frica sa nu cumva sa moara si sa raman cu supararea, sau mai bine zis cu regretul ca nu am apucat sa ne impacam. Asta se datoreaza celor din jurul meu care ne-au parasit inainte de vreme..)


Sotul meu este un domn inalt si puternic. Nu este o frumusete rara, as putea spune insa ca semanam - deci e un simpatic!
Fumeaza, nu mult, dar fumeaza..Mi-ar placea sa renunte si probabil ca o sa faca asta la un moment dat..Este un barbat puternic si a reusit sa ma puna la punct, asta cred ca e si motivul pentru care el nu este un iubit oarecare, ci este sotul meu. Nu este nevoie sa am grija de el, nu trebuie sa fiu mamoasa cu el, pot sa vorbesc si sa ma pisicesc cat vreau pentru ca el nu ma cearta, ba chiar il amuza asta..Pot sa fiu eu. Fara sa ma tem ca ceva din ce spun eu va fi interpretat..Sotul meu este puternic si ma cara in carca, asa ca pe o maimuta. Eu o car pe K in carca mea si el ne cara pe amandoua..Este un om vesel si inteligent, rade mult (ca mine) si stie bancuri. Are fix moaca de tata, asa cum stiu eu ca trebuie sa fie un tata. Si da, ne mai si certam, dar rar. Caci de obicei ma cert eu si el rade cu K si ma maimutareste si eu rad inapoi si ..ne impacam. Sotul meu nu este gelos iar eu nu am avut vreme sa ma gandesc la gelozia mea pentru ca sotul meu are grija sa nu imi lipseasca nimic. Sotul meu ma tine de mana pe strada. Sotul meu conduce masina. Sotul meu imi suna prietenii si pun la cale partide de pescuit si gratare. Fetele mele imi iubesc sotul pentru ca e haios si le iubeste pe toate, chiar si cand fetele ma rapesc si plecam in club si vin acasa cherchelita..Sotul meu ii iubeste pe parintii mei pentru ca si eu ii iubesc pe ai lui. Sotul meu va veni intr-o zi cu o jucarie colorata in anume culori, stiu eu, mi-a povestit cineva foarte drag mie intr-o zi..
Sotul meu ma iubeste asa cum sunt si nu cred ca si-a pus vreodata problema sa schimbe ceva la mine..nici eu nu as schimba nimic la el..Sotul meu danseaza. Sotul meu danseaza cu mine si cu prietenele mele. Sotul meu intelege pasiunea mea ciudata pentru folclor si muzica balcanica si nu rade de micile mele piticisme. Pentru ca ma iubeste si crede ca tot ce e legat de mine e dragut..asa..pisicesc de dragut.
Sotul meu este familia mea cu bune si cu rele, asa cum sotul mamei mele, tatal meu, este alaturi de mama mea cea mai frumoasa familie:) Cu bune si cu rele.
Ah! Sotul meu este tatal lui Kate. Caci un tata nu trebuie sa fie biologic ca sa fie tata, ci trebuie sa fie om. Om bun. Un om atat de bun incat sa inteleaga ca iubirea nu este ceva rau de care trebuie sa fugi, ci este ceva asa de frumos..ce abia asteapta sa fie "imbratisat".

Sotul meu ma asteapta undeva. Eu nu il caut, vine el singur, intr-o zi. Are o jucarie in mana. Este pentru Kate a mea. Si are doua culori anume.

2 comentarii:

  1. otilia (stii tu)12 aprilie 2010 la 21:21

    imi place sotul tau ;)...vreau si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. daca il vezi pe strada si are jucaria in mana, da-i nr meu sa ma sune! si daca iti place o sa il las sa danseze si cu tine! ihihihih!

    RăspundețiȘtergere