duminică, 21 martie 2010

Just the 3 of us


Ma trezesc in fiecare dimineata si ma pierd in ochii ei mici si tulburi..Inca nu stiu daca ma vede, dar stiu ca stie cine sunt dupa cum se chirceste in brate la mine. Asa cum stiu ca stie exact cine e tatal ei..ii aud cum vorbesc chestii secrete, ii vad impartind lumina din dreptul geamului, el cu mainile lui mari si timide si ea mica, pierduta cumva in el. Lunile cu burtica au fost frumoase pentru ca ne legau, el vorbea cu bebe si o iubea si o mangaia, iubindu-ma si pe mine. Acum bebe este altceva, e un omulet mic si jucaus. Este un omulet care se plimba de la mine la el, un omulet care mi l-a scos pe el din minte, dandu-mi-l inzecit inapoi, in fiecare secunda. Caci ea e mini-el-ul meu, mult mai galagioasa ce-i drept dar si mult mai iubitoare. Cineva mi-a spus ca sunt egoista. Nu mi pasa ce spune nimeni. Nimeni. Ma uit la un ghem de omulet care rade in somn de cand avea cateva zile. Azi este ziua ei, are 2 saptamani. Plange speriata de un part, eu o pup in continuu si rad si ii spun ca parturile sunt ceva ok cand esti asa de mic si abia te prinzi ce e cu lumea asta mare..Este soare. Ieri ne-am plimbat pe strazi toti trei, nu neaparat ca o"familie", ci ca doi oameni care au un copil, un copil lipit de mine. A adormit din nou. Deschide din cand in cand cate un ochi si rade cu gura aia mica a ei, apoi tuguie buzele si scoate niste sunete ciudate. As putea sa stau sa ma uit la ea ore intregi. Toata lumea imi spune sa dorm cand doarme ea, dar daca as dormi cum m-as mai putea bucura de ea? De mainile ei mici cu care incearca sa ma apuce, de picioarele ei subtirele care inca nu stau drepte caci ea este inca un bebelus si inca doarme ca in burtica, de genele ei lungi si dese..I-am taiat unghiutele deja de 2 ori caci ma zgaria ingrozitor si isi baga gherutele in ochi si in obrajii aia grasani:) Da, avem falcute. Suntem o manuta de om cu falcute puternice. Si radem, radem si mami este obosita dar este cea mai fericita din lume.

Intre timp s-a facut seara. L-am intrebat pe ta'su daca i-a spus cineva ca il iubeste azi, asa cum l-am intrebat zile intregi, luni de zile. Luni de zile in care eu il iubeam si el stia ca il intreb ca sa nu imi raspunda, caci raspunsul era la mine. Luni de zile. Acum ma uit la ea si il intreb daca azi i-a spus cineva ca il iubeste. Si nu raspunde, pentru ca si daca i-a spus cineva ca il iubeste, asta nu mai inseamna nimic. Il iubim noi doua si nu e nevoie sa ii spunem, caci eu cred ca s-a prins. Eu il iubesc numai prin ea, ma uit la ea cu aceiasi ochi cu care m-am uitat la el dormind luni de zile..

Ea nu are cum sa ma certe ca o strang in brate. Pentru ca ei ii place si nimic nu e mai bun decat sa o tin cu burtica ei pe burtica mea.
Just the 3 of us suntem noi 2 cea mai mare parte a timpului, dar suntem cei mai misto 3 pe care ii stiu:) and i love it..

Un comentariu:

  1. Draga mea,
    Pot doar sa spun ca esti o femeie puternica! Alte femei nu ar fi indraznit sa fie never just 2 cea mai mare parte a timpului si apoi just 3. Dar stiu ca se zice ca succesul este de partea celor puternici! Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere