miercuri, 24 martie 2010

10 ciudatenii despre Mihaela

Leapsa vine de la Ela, o sa ma hahai in timp ce scriu caci 10 is prea putine ciudatenii despre mine:)) Cred ca o leapsa mai greu de facut ar fi una despre 10 frici pe care le am..dar nu vrem sa ne ducem acolo nici macar cu gandul. deci domnilor, doamnelor, 10 ciudatenii ale mele!

01. mi-e frica de masini cand trec strada. Mi-e frica asa cum nu mi-a fost nici cand eram mica.

02. cand stau pe buda il vad pe Jesus intr-o bucata de ipsos sarita pe tocul usii, e acolo de ani de zile. are barba si ochii inchisi, e ca o mica statuie - doar capul lui. In rest mai vad fetze in gresia de la baie, din pacate niciuna nu vorbeste cu mine..

03. cand eram mica scriam povestiri fantastice si eram convinsa ca parintii mei nu sunt mama si tata, ci Luna si Soarele (da stiu, copil de cristal ce sunt! mwahahaha!)

04. ani de zile am mers prin casa cu ochii inchisi ca si cum as fi fost oarba, stiam exact unde sunt obiectele si nu ma loveam de ele. vazusem un film cu o patinatoare care orbeste si suferisem cumplit..prin empatie ma antrenam pentru orbire..

05. mi-e frica de durere, de orice fel de durere. si totusi am supravietuit caderii unui corp de mobila peste mine si unei nasteri naturale, fara anestezie..deci frica asta de durere e trecuta la ciudatenii tocmai pentru ca a fost infranta..

06. visez extrem de mult si suspect de aproape de REAL. de ani de zile visez amantele barbatilor pe care cred ca ii iubesc. si mintea mea lucreaza cumva..caci si ele ma vad in paturile barbatilor ale caror cearsafuri le transpira fara pic de jena:)) "visarea mea" are loc deseori cu ochii larg deschisi. so..beware you bitches! mwahahaha din nou. glumesc. visez mult si visele mele se repeta si unele..au loc. ciudat, nu?!

07. sunt obsedata de originea mea tiganeasca (sa zic gipsy ca suna mai bine?!). desi am facut cercetari amanuntite, nimeni din neam nu vrea sa recunoasca verde in fatza-mi ca sunt tiganca! nu ei, neamul, ci eu. prea imi clocoteste sangele in vine cand ascult anuminte melodii..am verificat pana la stra-strabunici..nimic..nicio poza cu satra, nicio palarie, nicio caramida, nimic..suspect!

08. am mai multi prieteni decat imi pot permite si totusi imi permit sa ii iubesc pe toti caci Slava Domnului in inima mea incape extrem de multa iubire.

09. aleg extrem de prost in dragoste desi primesc niste super oferte..convenabile, rationale..etc,etc. degeaba. tuta complet, pacat..ce fata draguta..

10. scriu ca sa ma eliberez. scriu cu patos, scriu trist cand ma doare, scriu vesel cand nu ma doare, scriu cu nerv, scriu urat, scriu frumos, scriu si las mainile care ma dor, degetele care nu mai vor, las cuvintele sa curga pentru ca altfel ar pocni in mine. si nu, nu mai sunt la vremea cand daca pocneam eu, pocneam si gata..acum avem o minune de protejat:) deci scriu, e ciudatenia mea:) scriu si merg mai departe.

nu am cui sa dau leapsa caci vreau sa si-o ia fetele mele dragi singurele si sa scrie si ele daca vor ce ciudatenii au.

cred ca cel mai bine era sa screie altii 10 ciudatenii despre mine, asa ne am fi dixtrat:))

3 comentarii:

  1. Hehe.. Cateva dintre ele le stiam deja si pe altele le-am inteles f bine adica frica de masini, de durere..

    Completez si eu cu o ciudatenie: desi ti-e frica de masini esti totusi soferita

    RăspundețiȘtergere
  2. si cand te gandesti ca am uitat sa scriu cea mai mare ciudatenie a mea!
    11. am in sifonier tricouri si boxeri de la barbatii care m-au iubit:)) de ani de zile "fur" chestii de la masculi:))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu te sterg:)) iubesc si mult si bine:)

    RăspundețiȘtergere