sâmbătă, 27 martie 2010

1 an, un cerc inchis

Hapciu, hapciu se aude din micul landou. Bebelusul ma priveste cu ochii mici si gri-albastru. Are manutele impreunate ca un mic rus care se va pune pe dansat. Katiusha mea mica, acum casca, grozav se deschide o gura mica-mica si devine mareeeeeee.
Acum fix un an ma cuplam cu ta'su la o petrecere. Celebrez ziua asta cu fie'mea, o pupacesc si ea incearca sa ma manance, probabil ca par mai buna decat mainile ei mici care deja au fost rontaite. Celebrez ziua asta pentru a multumita acelei petreceri am langa mine minunea asta de copil. Este de fapt cam singurul motiv de sarbatoare. Urmeaza saptamana mare in care vreau sa fiu buna si anul asta vreau sa ma bucur de primul Paste al lui Kate, calma, impacata cu mine insami.
Anul trecut eram la Balcic de Paste, ma minunam de copacii infloriti de pe malul marii in care oamenii atarnasera martisoare si credeam ca sunt indragostita. Eram indragostita de ideea de a iubi pe cineva, la fel cum am fost mereu..Pana la K nu stiu daca am iubit pe cineva cu adevarat, insa mi-au placut fluturii in roi, in burtica..acum sunt implinita. Ieri un gugustiuc a venit de 2 ori pe pervazul meu. Este unul dintre cei doi gugustiuci cu care ne trezim de luni de zile. Ciorile le-au mancat al doilea rand de oua deja. Si totusi ei revin la geamul nostru si ne privesc cu ochii mici si negrii. Merita sa ma bucur de fiecare secunda traita alaturi de K, eu scriu cu o mana si ea imi scartaie in brate, a mancat si e adormita iubita mea..
Gata, doarme. Pana la 8 o sa pot sa mananc si o sa ma bucur de ea razand in somn, nu reusesc sa am parte de hodina pentru ca bebelusul asta e full time job si cand ea doarme eu incerc sa ma ocup cumva de camera si de mine. Acum o sa calc o multime de haine mici si colorate.
Ziceam ca am inchis cercul, da..Am stiut de cand la prima ecografie mi se daduse termen limita de "livrare" a lui bebe 27 martie.

God must
have been a fuckin' genius

Pe 27 martie 2009 lasam o betie sa imi schimbe planurile. Renuntam la insula mea, la vara mea in Grecia, la visul meu de a sta trei luni pe insula. Castigam un an in care viata mea s-a schimbat cu totul - un an in care am gresit foarte mult, un an in care am suferit cumplit si inca incerc sa ma vindec...
Am avut Grecia vara trecuta deja insarcinata si fara sa am habar..Si ce crezi? La orizont e inca o vara, si apoi inca una..zeci de veri si insula mea la o aruncatura de bat. Si mai aproape decat imi puteam imagina este cea mai mare iubire a mea, la mai putin de jumatate de metru imi rade in somn cel mai bun lucru care mi se putea intampla. A mea, numai a mea, Katerina cea frumoasa. In cercul suntem noi doua, ea in centru si eu adunand manunchi razele. Deocamdata nu e loc pentru nimeni, abia am inchis cercul:)

Mergem mai departe. A inceput un an nou astazi, la multi ani Kate a mea! Tot ce a fost rau a fost sters.

4 comentarii:

  1. uite cum te-ai inselat acum un an cand ai spus ca ai impresia ca te bagi in ceva ce te-ar putea face praf..uite ce surpriza iti pregatea Domnul..deci nu ratam nici o experienta,nu?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea am ratat, nu? Intr-un vis al cuiva a aparut candva o fetita blonda..O fetita care spunea sa am mare grija de viata mea..Nu am avut grija de viata mea dar acum am grija de doua vieti, deci fetita blonda din vis trebuie sa revina si sa fie alaturi de noi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e blonda:)e castanie. are par lung prins in codite si poarta o fustita larga si un tricou alb cu maneci scurte. sarea coarda.si cand mi-a vorbit a devenit foarte serioasa. era chiar ingrijorata. a trecut un an de cand ti-am spus :)

    sigur e langa tine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. :) ce bine ca e aici. acum mai am nevoie de inca doua fetite:) una blonda fara codite si alta cu ochii albastri. in rest totul e minunat:)

    RăspundețiȘtergere