miercuri, 24 februarie 2010

Over and out

Ora 6:48. Nu dorm. Din camera de langa se aude un chicot: Vino sa ma pupi, azi e Dragobetele. Du-te si pup-o si pe Miki. Ai mei. Singurii ai mei de pe lume..

Am inchis sandramaua. Parisa Bolovan (alter ego-ul meu) has left the building. Nu mai am telefon. Nu mai am feisbuc, nu mai am mess, nu mai am blog si din nou nu te mai am pe tine.
Dar o sa am o fetita. Sunt 250 de cand noi doua suntem una si suntem doar noi de fapt. In viata noastra lasam oameni sa intre cu bocancii murdari si sa se stearga tare distrugandu-ne covorasele cusute din flori colorate. Bocanci si patine cu lama taioasa si cu limba ascutita..
(Nu, nu sunt pe droguri daca scriu despre covorase de flori sau elefanti rosii, chiar am primit de la Ela un elefant rosu care mi-a foarte drag. Si pot sa cos un covoras cu flori!)

In maxim 30 de zile ar trebui sa o cunoastem pe Kate si viata sa ia alta turnura. As vrea sa inchid ochii si sa treaca repede zilele, sa nu aud nicio voce, sa nu vad decat putinele chipuri care ma iubesc sincer si ma accepta asa cum sunt de ani de zile..
Le numar pe degetele de la cele 2 maini, deci sunt o fericita. Dona nu-mi mai citeste blogul, si fel Simona. Se pare ca tot ce scriu eu doare cumva oamenii de departe. Pe mama o doare de acasa, asa ca si blogul asta face o pauza. Ca sa nu mai planga mama mea. Pentru ca si eu si K suntem de fapt cele mai fericite din lume.
Mihai, pe vremea cand inca ma iubea imi spunea ca dramatizez tot si ca trebuie sa termin cu teoretizarea. Asa ii plac lui cuvintele ..
V imi spune ca dramele mele sunt ca niste cazaturi de domnita pe canapea, lesinata desigur..Scoate sarurile si aduceti o batista uda sa trezim cuconitza teatrala. Azi nu mai am nicio drama. O actrita buna cica poate sa performeze si dupa nopti intregi de nesomn. Ei bine, eu poate nu mai sunt asa o actrita buna asa ca ..I'm over and out.

7 comentarii:

  1. Draga mea, eu te citesc pentru ca scrii foarte frumos si cu substanta. Ciudat este ca, de cind ai intrat in aceasta noua etapa a ta, scrii mai frumos ca inainte, sau cel putin, imi place mie mai mult. Sint sigura ca nimeni nu intelege starile prin care treci, ca numai tu stii ce este in sufletul tau si ca atare nu trebuie sa te explici si justifici. E viata ta si o ai asa cum vrei tu,(sau deocamdata, nu) chiar daca nu e minunata mereu, este viata ta si ti-o asumi. Astept sa o aduci pe lume pe a ta K si sa imparti cu noi, cei care te citim, primele tale trairi alaturi de ea. Cu drag, Ina

    RăspundețiȘtergere
  2. graviditia ne si timpeste cred io. termina cu prostiile si pestiucii si alintaturile si tot restul si sa ne revenim. kate e un nume? copilul il botezam? il circumcizam?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ina - balerinele inteleg mereu tot!

    @anonim - sper ca esti tu..care ma iubeste..pentru ca doar tu nu ma lasi sa ma alint..Si da, Kate e un nume. Preferai Eva? Asa facem. Si il botezam si circumicizie peste 3 ani, aplicata la penisul lui fiu'tu:) multumit deplin?

    RăspundețiȘtergere
  4. si fata ina, nu o mai sustine in grafomania ei te rog. u r a drama queen dar cred ca te iertam ca da, esti gravida iremediabil.
    semneaza grupul zchizofrenic anonim de mai sus care a incetat sa se mai condamne :D

    RăspundețiȘtergere
  5. grupul anonim!!!! mai greu asta cu sa-ti dai seama cine iti lasa commenturi la un post despre oameni care te iubesc si in care pomenesti un singur nume si nenumarate initiale (bine, doua, daca luam in considerare cealalta personalitate a ta!)

    si da, Eva e un nume tare frumos :) dar, sa-ti traiasca aia mica :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu e niciun necunoscut in povestea mea! si da, Eva suna bine:))

    RăspundețiȘtergere