marți, 24 martie 2009

People are strange

People are strange when you're a stranger
Faces look ugly when you're alone
Women seem wicked when you're unwanted
Streets are uneven when you're down
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
When you're strange
The Doors - People Are Strange
Asculta mai multe audio Muzica »

In cazul in care va intrebati unde am disparut..sunt bine. Oh, da.. Asa este, credeam ca nu se vede, dar se vede..pai.. mi-e scarba. Nu greatza aia matinala pe care o au gravidele, nu. Mi-e scarba. Scarba de oameni. Scarba de cum uitasem ca sunt oamenii. ALTI OAMENI!
Oamenii MEI sunt frumosi. Oamenii mei raspund cu zambet la zambet. Oamenii mei si cand sunt tristi si eu rad, ei rad. Well..oamenii mei SUNT asa.
Restul oamenilor sunt scarbe care provoaca scarba. Nu sunt suparata, nu mi-a facut nimeni nimic. In continuare sunt tot eu, in lumea mea, ferita de mizerii. Insa cand ma trezeste cate un "meil" la realitate, mi-e scarba:)

(in timp ce dau sa scriu despre cum pe mine ma mira micimea unor duamne, vaz pe Nikita isterica la tv, nu o aud ca e mute, dar o vad cum se omoara cu Capatos. Mare ti-e gradina doamne!)

Oamenii sunt ciudati. In continuare ma minunez de felul in care las sa ma afecteze mizerii..Nu vreau ca oamenii astia ciudati pentru care eu sunt un strain sa imi stie numele. Nu vreau sa le vad fetzele impietrite intr-o suparare pe care pun pariu ca nu au avut-o din nascare. Cred ca pana si "sictiritele" rad cand isi vad copilul razand, nu?
Gata. Am refulat! Hihi! Am zis eu odata, ale dreq femeiele, greu cu ele, ce bine fara ele.
In biznis nu au ce cauta femei. (va rog sa ma contraziceti, dar cu argumente serioase)
Femeia sa stea la oala si sa coase la goblen! Femeia in biznis o ia pe campii si se procopseste cu big balls care o fac nefericita. Uite la mine, ce mizerabila viata aveam cu atarnushele intre picioare! Apoi..ce poezie a fost fara ele. Nu mi-au mai crescut la loc! Acum vad zi de zi biete siluete fragile taraind dupa ele o povara greoaie intr-un scrot scofalcit. Tristetea de pe chipul acestor duamne se datoreaza acestor excrecentze. Cata durere citesc in spatele acelor ochi. Sa traiesti zi de zi cu tine insuti, trebuie sa fie ingrozitor.
Tac in coltul meu. Oricum nu am cu cine sa vorbesc. Mi-e bine amutzita de boala asta care nu vrea sa plece, aproape nu mai stiu cum imi era vocea cand nu eram racita. Cred ca suna ca un clopotzel. Am primit ochelari Oscar de la Renta, sa se pupe cu trecerea mea pe Dorobanti. As vrea sa vina repede vara. Cam cat de repede? Cam cat o clipire de gene. Ca sa imi fie si mie cald si sa nu imi pese decat de soare.

People are strange..

Un comentariu:

  1. cata dreptate ai despre femeile din "lumea de afaceri". si eu sunt scarbitaaa la maximum. tre sa ne vedem sa pov, ca sa vad dc-s eu nebuna.

    RăspundețiȘtergere