joi, 15 octombrie 2009

Mihaela si-a cerut iertare

Am terminat de citit intr-un timp record o carte. O carte pe care o primisem in acelasi timp de la doi oameni dragi, Alex si Robert. La distanta de cateva ceasuri. Am inceput sa citesc ieri si am sfarsit aseara..La jumatatea cartii m-au apucat remuscarile si am scris mailuri in care mi-am cerut iertare pentru ce gandeste mintea mea noapte de noapte.
Dupa ce am apasat send m-am temut ca omul respectiv va crede ca sunt nebuna si nu va intelege nimic din iertarea pe care am pus-o in zeci de randuri..Apoi m-am rugat minute in sir sa scap de visele care ma macina. Si am scapat. Am scapat de cum am inchis cartea si mi s-au luminat mintile. Teama mea justificata sau nu este normala pentru ca iubesc si pentru ca sunt om. Din pacate iubesc gresit. Lectia de ieri este sa invat sa iubesc pe cine nu plac (caci sa scriu ca urasc pe cineva e prea mult..eu nu urasc..ma mai supara oameni si atat). Pe cine cred ca iubesc, o sa invat sa uit. Daca este pe lumea asta un suflet caruia trebuie sa ii cer iertare, acest suflet este copilul caruia ii fac rau fara sa imi dau seama, zi de zi, noapte de noapte. Gandurile mele il ating toate si singura modalitate de a le opri ... nu o stiu..asa ca ma rog. De cand ma trezesc pana adorm, in continuu. Ma rog sa imi vina mintea la cap, sa fac doar ce este bine, ma rog sa fiu calma, sa nu mai plang, sa nu mai sufar din orice, ma rog sa tac, sa nu rad, sa nu spun ceva care poate sa fie gresit interpretat, ma rog sa uit, sa iert, sa fiu iertata.

3 comentarii:

  1. o sa ma rog si eu pentru tine. ca sa fii linistita si fericita. si la fel si oushor:)

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea, e in natura noastra sa trecem prin lucruri greu de dus si situatii complicate, dureroase si anevoioase. tot in noi insa se gaseste si calea de vindecare ... eu in ultima vreme am intrat cumva intr-o noua etapa a vietii mele ajutata de oameni minunati (cunoscuti sau necunoscuti). e greu sa descriu aici pe larg despre ce e vorba - poate fi o noua etapa in dezvoltarea noastra interioara care lasa in urma "ceea ce mi se intimpla se datoreaza exclusiv exteriorului / celorlalti / lumii / vietii" - ducindu-se spre "ceea ce mi se intimpla mi se intimpla pentru ca ceva din mine determina / atrage lucrurile astea. iar daca reusesc sa le vindec interior ele vor disparea si in exterior" - este un fel de asumare a responsabilitatii pentru tot ce ti se intimpla pentru ca doar asa vei gasi resursele sa vindeci inauntru lucruri - atit dobindite de tine personal, dar si preluate ca bagaj din familie sau de la altii aproape tie sau nu.

    daca vrei sa afli mai multe despre aceasta noua abordare ti-as recomanda sa citesti doua carti:
    Introducere la Cursul de Miracole (http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&id=86)

    Zero Limite - Joe Vitale
    (http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=3356)

    De asemenea poti cauta pe internet dupa Ho'oponopono si Dr. Hew Len (o metoda moderna bazata insa pe traditia samana. Iti dau aici un link, dar sunt mult mai multe:
    http://www.youtube.com/watch?v=YvpoTGseaYk&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe zi ce trece imi dau seama ca nimic nu este intamplator:) Si va multumesc..
    Dana a simtit ca sunt in faza "aceea", hihi. Vezi ma cum ne leaga astrele..

    RăspundețiȘtergere