luni, 5 octombrie 2009

La cererea publicului:


Ou se trezi la fel ca in fiecare dimineata. intinse mainile, isi numara degetele si apoi incerca sa clipeasca des, des..
Si din senin, la fel ca in fiecare seara in ultima vreme..cateva acorduri razbatura pana la urechile lui pline de puf moale:

Bolero
Asculta mai multe audio Muzica

"Hei! Dar asa ma duc la culcare! Abia m-am trezit! Hm..se petrece ceva.." se gandi OU si isi duse manutza la barbie. Muzica se inteti si Ou inchise ochii. "Pesemne ca trebuie sa adorm din nou" gandi micul omuletz..
Insa exact cand Ou se rasuci si se aseza comfortabil..

Iron maiden - Brave new world
Asculta mai multe audio Muzica

E 8.30. Suna telefonul lui mami..Asa ne trezim in fiecare dimineata noi doi. Eu cu Ravel si Bolero, mami imi canta la o mica flanseta primita de la Nichita si Ina, imi canta cu ochii carpiti de somn..si apoi ne trezim amandoi cu Maiden..
6 minute si 18 secunde ne canta Maiden. Acum e clar, ne trezim. Mami se da jos din par, isi pune papuceii roz, merge la toaleta si prin ochii ei vad tot ce se petrece. O vad cum isi ciufuleste parul scurt, cum se spala pe dinti si cum se stramba in oglinda, o vad cum se da cu crema pe burtica si ii simt mainile calde, ma gadila si desi ea nu stie, eu ma pot duce pana foarte aproape de mainile ei, o ating deseori cu palmele mele mici..
Apoi mami se imbraca si plecam la drum. In fiecare zi..Eu cresc in fiecare zi!

Hei! Sunt aici, inauntru!!

5 comentarii:

  1. L-am vazut pe BB!L-am vazut pe BB!
    Multumesc mult Miki!Va pup pe amandoi!Aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce burtici frumos!! Sa cresteti mari!Ce este frumos in starea de acum, este ca poti sa vorbesti cu cineva drag tie- OU!-, decit sa vorbesti singura, cu mintile tale imprastiate si ametite de realitatea din jur!
    Va pup pe amindoi!
    Sa creasca cozonacul!

    RăspundețiȘtergere
  3. i'm getting mushy :) sa fiti fericiti si sanatosi amandoi si sa va bucurati de tot. hai sa il vedem pe bebe. cand trebuie sa nasti? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere