miercuri, 21 octombrie 2009

18 saptamani = 126 zile

Suntem la jumatatea drumului. Mancam multe chestii si poftim (ei bine da!) la prajituri. As manca asa..cate o gura din fiecare prajitura pe care o vad in vitrina. Am fost obosita in ultima vreme pentru ca m-am culcat tarziu si m-am trezit devreme, in iatacul printesei. De ieri sunt acasa si desi mi-a fost frig, am dormit frumos, cu vise. Pipiul parca ne-a mai dat pace si nu mai facem 100 de drumuri la baie noaptea. In rest..bebe se foieste non stop. Nu a fost neaparat o bataie de aripa de fluture. Prima miscare m-a trezit si m-a speriat, caci nu am inteleg exact ce se petrece in burtica..Aseara insa, micul Ou dansator si-a facut numarul. Cam 10 minute s-a tot fosganit si s-a miscat de am crezut ca imi reorganizeaza matzele. Abia astept sa fie 5 nov si sa mergem sa il vad pe bebe la tv:))
In ultima vreme mi s-a nazarit ca ar fi fecior. Ceea ce ma pune intr-o situatie groasnica...ce nume de baiat sa aleg?! Abia am decis ca daca e fetitza o sa fie Katerina, ca sa ii poata spune tata'su Catrinel..Dar un prunc?! Un baietel?? Eu raman cu piticeii mei si as vrea Grig sau Dumitru (Dimitris?! pana mea, o sa zica lumea ca de la greci mi se trage..dar Dumitru era bunicul. La fel cum Grigore era bunicul)
Si is nume romanesti. In rest..imi place Filip. Si are sfant in noiembrie, deci va petrece doua petreceri, una in martie si una in noiembrie..
Filip este optiunea mea. Si ma mai gandesc...

3 comentarii: