luni, 7 septembrie 2009

Maya sau despre copilul care m-a trezit la realitate

Aseara am dormit cu Maya, prietena mea care are 8 ani. A vb cu bebe, m-a mangaiat pe burta, am mancat zacusca cu biscuiti la 12 noaptea, am povestit chestii de oameni mari..si apoi am ras in somn si am oftat.
Am lasat lunile astea sa treaca fara sa constientizez ca in mine creste o Maya mica si frumoasa care are nevoie ca eu sa fiu pozitiva, sa ma bucur de fiecare clipa. Nu mi-am fotografiat burta pentru ca nu e cu mult diferita de burtica mea de 64 de kile de acum 2 ani:))
L-am lasat pe V sa dea cu mine de pamant, sa imi dea solutii "de iesire din criza" care il avantajau doar pe el, am permis sa fiu umilita ca ultimul om de pe strada..
Dar cumva rasetul Mayei si puterea ma-sii m-au facut sa ma simt ca dupa doua palme. Ok, o sa sufar ca un caine ca ta'su nu e acolo sa ma tina de mana cand nasc, o sa plang de cate ori copilul o sa fie racit si ta'su e cu viata lui prin lume..Dar o sa treaca. Si viitoarea mea Maya o sa fie langa mine si o sa rada in somn..Si totul va merita inzecit suferinta mea de acum.
Eu, femeia care a ajuns la 32 de ani fara sa fie in stare sa convinga pe unul sa o ia de nevasta..o sa incep de azi sa ma bucur de minunea mea de copil. Si despre tatal..sper sa reusesc sa mi-l sterg din minte cat mai repede cu putiinta..

3 comentarii:

  1. daca tatal nu vrea sa fie si sot, nu inseamna ca altul nu va dori sa fie si sot si tata. sa nu il regreti nici o clipa pe bebe doar pt ca nu a mers relatia voastra... nu stiu exact povestea, dar barbatii sunt cam lasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine e "De ce nu" care are voie sa scrie aici?

    RăspundețiȘtergere
  3. ei bine inainte sa ma prinz eu cum e cu cine poate sa citeasca, l-am facut sa scrie si nu a scris niciodata, dar putea sa citeasca! cine e, iti scriu io in privat:)))

    RăspundețiȘtergere