joi, 10 septembrie 2009

Deep forest si oceanele mele


DEEP FOREST - FOREST HYMN
Asculta mai multe audio Muzica

Am visat o expeditie in care plecasem eu cu surora mea Sabina si cu Alex puf. O mare nesfarsita se intindea in fatza noastra, maluri abrupte..Erau si mami si tati si totul era o poveste. Am mancat prajituri, ratacindu-ma intr-o cofetarie, dupa ce inainte fusesem intr-o casa-patiserie si chiar in fatza mea se terminasera "ceva-urile" cu branza dulce si stafide.
Totul era ireal, doar marea mea era acolo si simteam nisipul grosier sub talpi..Am coborat cu Sabi si sub un perete era o apa mucioasa, albastru inchis, de cerneala. Mii de caracatite mici si albastre scuipau cerneala aia si noua nu ne era frica, ni se parea totul asa de special..daca puneai mana pe perete, niste chestii mici, albastru inchis, ti se lipeau de mana, ca si cum peretele avea mii de tentacule care se jucau cu noi.
Apoi mi a fost frica. Pentru ca marea mea era undeva jos si peretele de stanca parea de necoborat. Alex era cumva acolo, in larg ca si cum ar fi putut sa paseasca peste pietre si intepa ceva cu un bat. Nu vorbeam cu el deloc. Doar cu Sabi. Noua doua. Apoi cumva am coborat, cu frica. Faleza aia nu exista, nu am vazut-o niciodata..Si totusi ea este undeva, asa cum multe lucruri din visele mele sunt undeva...
Azi o fata de la birou draga mie, a facut o caracatita de plastelina. Albastra. Azi am conspectat de pe net chestiuni despre oceanografie. Si visul s-a intors. Copilul meu o sa fie nascut in zodia pestilor, ca tata, cel mai iubit dintre pamanteni..
Eu si copilul meu o sa descoperim mare si minunile ei, o sa ne scufundam si o sa invatam cat putem de mult despre delfini si apa si tot ce e minunat acolo..Si totul despre caracatita albastra:)The Cure - A Forest
Asculta mai multe audio Muzica


si desi am scris despre apa si albastru, muzica e verde si de padure toata..

2 comentarii:

  1. ...sunt o mie si ceva de ani de cind am ascultat ultima data Deep Forest... cum am uitat?..

    RăspundețiȘtergere
  2. noroc cu mine, cea mai draguta din lume!

    RăspundețiȘtergere