luni, 21 septembrie 2009

The magic



sau



si faimoasa epidurala



Ma uit la chestii pe net si ma gandesc ca undeva in spatele celor doua alunitze de pe burtica este "lucrul" ala mic si dragut care are coaste si capul acela perfect..Si "lucrul" asta perfect trebuie sa iasa in martie, cumva. Medicul meu e foarte pe chill si pe relash si ma face sa nu simt ca is gravida, ceea ce nu stiu daca e bine sau rau. Nici nu am mari issu-uri de discutat cu el, bebe e ok, eu ma simt bine, dar ma apuca asa teama si ma gandesc: cum e mai bine pentru BB sa vina?
Natural, asa cum am venit si eu si Sabinica sau C-sec? Eu o sa mai am un copil dupa Kate asa ca..
Ah! Am uitat sa va spun! Daca OU este fetitza numele ei este Ecaterina. Cu E mare si caterina, cu posibilitatea de a fi strigata Cate, Catinca, Catrinel, Teri, Tinca, Tincutza, etc. O sa isi aleaga copilul cum vrea sa i se spuna, pentru mine o sa fie CATE, nu Cheit, nu Cathy, cu Cate.
De unde Ecaterina..De la o mamica, buna ca mama mea.
Apoi mai este Ecaterina cea Mare, imparateasca Mamei Rusia..eu oricum am ceva cu Mama Rusia si urmatoarul meu copil tot un nume crestin va purta, Petru cum ar fi. Caci da..daca OU e baietel (si poate sa fie, sunt eu nebuna ca strig sus si tare ca vreau o fetitza, dar daca o sa fie un baietel, eu tot o sa fiu cea mai fericita. In plus..o sa am grija sa nu semene DELOC cu toti baieteii crescuti de mame singure, care sunt niste rai si niste frustrati si urasc femeile din cauza mamelor care i-au legat de fuste si le-au bagat in cap gargauni. In alta ordine de idei Petru va avea cel mai bun tata din lume si nu va avea loc sa se tina de fustele mele, eu o sa port pantalonei si o sa il invat cum e cu fetitzele si trasul de codite!
Apoi va exista al doilea nume pentru Cate sau Petru, nume pe care nu au decat sa il aleaga cei 100 de nasi ai copilului, sa se vaza, sa se puie de acord, nu ma bag, nu e treaba mea..

Nu mi-e frica de nastere cat mi-e frica de durerea de dupa, daca o exista ceva dupa. Daca as avea bani, as naste in apa, la mare fitza, indiferent cat m-ar costa. Pentru ca eu in apa ma simt cel mai bine, cel mai safe..De fapt si stiu cat costa..2 mii de iepuroi..cat niste vacante de ale mele in Grecia, pe vremea in care aveam bani si imi permiteam huzur..
O sa strang si acesti bani cumva..pentru linistea mea si confortul lui Ou cred ca cel mai bine e in apica, la Regina Maria. Si daca nu strang banii, apoi rusine sa-mi fie, caci am putut sa tin o casa luni de zile si am putut sa umplu frigiderul si sa imi iau parfumuri scumpe si haine cacalau!

Deci Ecaterina sau Petru, se aproba da? Marea adunare a femeilor si barbatilor cititori sunt de acord?

7 comentarii:

  1. pe mine ma cheama ecaterina! nu-mi placea inainte, acum imi place.Pe bunica mea o cheama asa(inca traieste).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos, deci pot sa ii spun fica-mi si INA BALERINA!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu o sa nasc prin cezariana la alegerea doctorului, nu a mea...dar am inteles ca la noi la nastere naturala oricum te taie pentru ca... asa fac ei... prin alte tari cica se dau nu stiu ce medicamente pentru dilatare si nu mai e nevoie si de cutit.., ma gandesc ca mai bine taiat mic la burta decat taiat mic la domnisoara.
    ma gandisem si eu la nasterea in apa, dar am inteles ca nu e chiar asa de minunat cum credeam si ca bebe risca sa intre in contact cu tot felul de porcarii de prin apa care ori sunt deja acolo ori vin de la tine...

    RăspundețiȘtergere
  4. daa, suntem ok. si Katerina e frumos, nu??? si Petru ne place foarte. Petru Ioan sau Petru Andrei:)) vezi ca inclin spre baiat, nuu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, nu sintem de acord. :) Nici Petru (Petru?!) nici Ecaterina nu mai sint la moda. Gindeste-te ca baiatul tau de exemplu o sa ajuga sa traisca in Franta sau Germania, ca in ziua de azi nu prea mai traiesti unde te nasti. Alege si tu ceva mai international, ca sa nu le fie greu nemtilor sau americanilor sa-i spuna numele. Eu stiu ce pateste barbata-miu, ca numele lui e pocit in toate felurile posibile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Plus ca trebuie sa mearga cu numele tau de familie. Si nici Petru nici Ecaterina nu rezoneaza cum trebuie.

    Alegeti mai multe nume, si cind se naste o sa-ti dai seama care i se potriveste dupa ce te uiti la copil.

    Asociaza-le cu numele tau de familie si rosteste-le tare, ca sa vezi daca se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Katerina, Victoria, Irina...
    Andreas, Alexis, astea-s propunerile mele :-)

    Cat despre nastere... as vota cu cezariana, ma ingrozeste nasterea naturala si ideea de bisturiu pe langa floricica. :D

    RăspundețiȘtergere