marți, 22 septembrie 2009

Despre a scrie sau nu

Unii termina o scoala si ajung sa fie platiti ca sa scrie. Ce? Pai de toate. Ma uit la colegii mei, baga de dimineata pana seara. Eu inca mai am convingerea ca nu poti sa ajuti creativitatea altfel decat lasand omul sa isi deschida mintea. Cum poate cineva sa scrie lucruri care auzite sa gadile in mod placut urechile a mii de oameni?
Arta de a scrie nu consta de fapt in scrierea unui slogan de reclama..Eu nu m-am simtit niciodata creativa enough incat sa fac asta in publicitate, unde ASTA = sa scriu chestiute care dau bine pe un produs. Insa am cunoscut oameni de genul asta!
Acum ma intreb asa: care este diferenta intre un scenarist si un copywriter? Ce legatura are asta cu blogul meu? Niciuna..Pana sa apara "gurile rele" eu scriam pe blog atat de frumoase chestii despre evenimentele la care mergeam in urbe, despre locuri pe care le vizitam..Acum mai scriu din cand in cand despre mine si copil. Imi e dor de mine scriind despre cum am fost cu Andra si Iulia la Green Hours si acolo am ascultat o trupa care ne-a cantat live atat de frumos..
Nu vreau sa imi citeasca "gurile rele" gandurile, nici sa fiu subiect de discutie la birou "al cui e copilul", "mama, M are blog!! si sa vezi ce scrie"..
O sa stau acasa mult si nu o sa mai imi pese de nimeni, nu-i asa. O sa fim eu si bebe si apoi bebe o sa aiba locul lui care nu, nu va fi pe net!

2 comentarii:

  1. pai eu vroiam sa iti spun ca ma gindesc la voi :-) si daca vrei sa vorbesti cu cineva care a fost deja pe acolo -la un moment dat (vor fi si momente d'astea)- i am all yours :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai si eu la fel :) whenever you need, we're all yours... but then you know that already, don't you?

    RăspundețiȘtergere