miercuri, 1 iulie 2009

De la "surorile magazin" cetire

Cum sa-ti recuceresti iubitul. DEFINITIV!

Zilele trecute, cateva cititoare de Cosmo ratacite, cautand pe Google, cum sa-si recucereasca iubitul au ajuns la noi pe site. Nu suntem nici noi de fier. Sa le ajutam pe femei, zicem.

Asa ca ne-am pus pe treaba, si dupa un scurt sondaj prin redactie si prin imprejurimi, am ajuns la concluzia ca:


1. pana nu te pierde nu va sti ce-a avut, deci, treci la numarul

2. si cupleaza-te cu prietenul lui cel mai bun. Te va uri ingrozitor, te va face in toate felurile, dar vei ramane cu triumful ca i-ai aratat tu lui! Si daca totusi cand il saruti pe prieten, ti-e gandul la el,

3. mai suna-l din cand in cand si inchide-i. De pe numar privat. Doar stii ca intre voi telepatia a functionat mereu, deci isi va da seama instant ca tu esti jumatatea lui. Si da, d-aia, cand isi blesteama in gand momentul in care te-a cunoscut, exact atunci te gandesti si tu la el.


Nu-l vei avea inapoi, dar in mod sigur, tot ce stia despre tine se va clatina atat de puternic incat isi va da seama ca nu te-a cunoscut, de fapt, niciodata cu adevarat! Eeeeee, si deci, in loc sa ramai femeia aia cu care s-a plictisit toata viata, vei deveni aia plina de mister, care l-a terminat de cap si din care n-a priceput nimic.

de aci cu copy paste:
http://sistersmagazine.ro/coltul_fetelor/cum_sa_ti_recuceresti_iubitul

in stanga e o tipa draguta cu palarie care scrie jurnal de mama. da, e prietena mea.
http://sistersmagazine.ro/eu_mama.
Ina.
Ina Ilie.

Pe care o voi cita acum: "Patrunjel, cand nu mai poti, vino la noi. Ma hazardez acum, caci e mic spatiul, dar Nichita Gabriel abia asteapta sa il tzie cineva in brate."

Intre timp eu sunt foarte fericita. Asa de fericita de parca zapezi mi-au inundat narile si sarea din mare mi s-a uscat in par (fetele stiu de ce).
Am decis sa fac totusi maine 28 de ani..Sedinta 3 (sau 4?!) de la psiholog mi-a priit asa cum imi prieste mereu sa discut cu oameni de treaba.

Sanatate va doresc!

3 comentarii:

  1. so, carevasazica numai eu imbatrinesc, tu ai ramas la 28 in ultimii 10 ani?
    hihhihihi

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani!
    Gasesti ceva pentru tine la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani tonici, impletiti din dragoste, mare si flori!!!

    RăspundețiȘtergere