marți, 21 iulie 2009

Back home

Din sapte zile am facut noua. Am mers 706 km cu 35 de litri, aproape am ramas fara benzina pe coasta, in drum spre Kavala. Am plecat de acasa la 5 dimineata si la 5 dupa-amiza ma urcam pe ferryboat cu aceiasi emotie in stomac ca la prima mea vizita..Si am ajuns la hotel si am carat bagaje, am facut dus si am plecat la masa. Au fost sapte zile de vis in care am vazut locuri noi, am revazut locuri vechi, am mancat chestii noi si am mancat chestiile pentru care ma duc pe insula cu drag, am facut f putine poze, dar..in afara de mine nu s-a schimbat mare lucru.
Ziua cea mai frumoasa ramane 15 iulie cand ne-am rupt oasele pe munti cu ATV-ul si am urcat pana la Ipsario. Din pacate ziua s-a incheiat cu o evadare a unui personaj, simpatica evadarea insa lipsita de logica, dar asta e cu totul asta poveste si da, vom povesti pe larg despre..:)))

Am sarbatorit zile de nastere si ani de casatorie, am baut ouzo si am mancat anchoives ca sa ii starpim gustul de anason, ne-am dus in satuce din munti sa gustam adevaratul ulei de masline, bio 100%, certificat si reverificat de UE..Am ras si nu am plans deloc 9 zile! Desi mi-au stat in gat niste amintiri..Am avut prima vacanta fara shopping si totusi nu mi-a lipsit nimic, nimic..nu am plecat de pe insula fara masline de trei feluri, ulei de doua feluri, oregano si mici minuni (pietre albe, arici de mare..)
Nu sunt neagra cum eram acum un an, mi s-a mai si dus un rand de piele..dar nu-i nimic, vara e lunga si nu cred ca Vama Veche s-a mutat de acolo..
Cel mai rau lucru a fost drumul de intoarcere care a inceput la 10 dimineata si s-a terminat la 2,30 noaptea..In aceste ore a se mentiona ca am stat cam 2 ceasuri la Jumbo, cumparand diverse chestii folositoare:)
In rest am condus pana cand mi-au picat ochii in gura si deci, la Calugareni am tras pe dreapta ca sa dorm 5 minute. Atat am cerut. Insa din dreapta mea se auzea Mio, acest gps minune care ce crezi?! are nu stiu ce cacat jocuri in el. Asa ca stimatul copilotul s-a gandit sa nu se plicitseasca cat timp dorm eu 5 minute..
M-am resemnat cu toate cele. Duminica am bolit si am dormit, luni noaptea la fel..si am de gand sa dorm multe nopti de acum incolo.

3 comentarii:

  1. Astept sa scrii pe larg in blogul tau despre Thassos.Ai timp sa dormi si altadata!

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa scriu curand, cu poze si tot:)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am reusit sa mai ajung anul asta acolo... poate alta data.

    RăspundețiȘtergere