luni, 29 iunie 2009

Intimacy

O atingere de mana. Un strans in brate primit ca de la un frate mai mic dar mai inalt decat tine. O mangaiere pe obraz ca de la tata..
Daca la toate cele de mai sus pun semnul intrebarii?
Cat de intima este o atingere de mana? Cand iubesti pe cineva fara sa ai interese "sexuale", tinutul de mana se pune? Sau iubirea pentru cineva poate sa fie ne-sexuala? Eu zic ca da, avand in vedere niste chestiuni din trecut..dar toata lumea de pe planeta ma contrazice.
Nu exista o prietenie "adevarata" intre un barbat si o femeie, se pare ca mereu cel putin unul are ganduri murdare la adresa celuilalt, unul clar vrea mai mult.
Am rupt o parte din relatiile de "prietenie" cu masculii mei amici..iubitele lor sunt geloase. Cica si eu am devenit la fel..ce rusine Mihaela!
Daca eu am ajuns sa nu inteleg cum un barbat iese cu o alta femeie decat iubita lui, e grav, desi eu ies cu alti barbati..e grozav cum m-am transformat in altcineva..
Mi-a lipsit prietenul meu de vazut filme, acum ma intreb daca regasirea lui nu ma costa de fapt ceva mult mai important pentru mine..
Desi se spune ca iubitii vin si pleaca in viata noastra si ca pana la urma ramai cu prietenii adevarati, ma tot gandesc daca renteaza sa mi pastrez caposenia si sa pierd ceva..pe cineva sau ceva-ul care ne leaga?
Luni nu e o zi buna. Nu mai stiu sa scriu. Am fost la Transformers si am terminat de vazut Lemon Tree.. Astept vacanta desi nu stiu ce imi aduce ziua de maine.
Daca Donazz avea dreptate - cand ceva nu merge, e foarte probabil sa inceapa sa mearga mai bine, in cel mai rau caz o sa mearga mai rau. Din ce in ce mai rau..

Unde mi-e Zenul oare??

4 comentarii: