miercuri, 3 iunie 2009

Buna dimineata shy girl


Undeva intr-un ocean inoata cineva. Nu, nu este o sirena, este cineva care poate sa isi tina respiratia pana la 9 luni, sub apa!
Nu are aripioara dorsala, nu este un pestic. Eu sunt precisa ca e o fetitza. Una timida care nu a vrut sa se arate..
Cred ca doarme..altfel de ce ar sta asa ghemuita?! Sau poate se gandeste la ceva? Sau se joaca cu ceva?! Hm..cu ce poti sa te joci intr-un ocean?!
Am hotarat sa v-o prezint astazi. In cazul in care este un baietel..o sa rectific povestea si ii voi spune Buna dimineata shy guy..pana ne prindem, eu o sa ma bucur ca avem o fetitza:)

Nu eu . Eu inca muncesc cu mare interes. Zi dupa zi. Cand nu muncesc, ma las framantata de ganduri. O sa ma izolez pe o insula, imi fac un bar mic si fac de baut pentru oamenii de pe plaja. Stiu pe cineva care o sa zica: maimutico, EU plec pe o insula! :))

5 comentarii:

  1. ok, m-ai pierdut.esti sa nu gravida? sau cine e? si vii in Thassos?? da sau ba?

    RăspundețiȘtergere
  2. 01. nu's eu! e sora mea:))
    02. nu stiu nimic de thassos:((((

    deci ba la amandouaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. bravoooo, matusicaaa! s-a inteles ca tu, soryy.
    cum ne vedem? imi dai scris toate sfaturili????:)) ti pup

    RăspundețiȘtergere
  4. ba era clar ca nu tu, dar puteai sa mentionezi. mie imi pare razboinic ca un baietel. dar poate e o xena. sau poate asa l-a surprins fotografia. fotografiile astea pot face ce vor din tine!

    si puteti pleca toti pe o insula, insulele sunt amricele. sau puteti pleca toti, fiecare pe o insula vecina cu a ceiluilalt. daca vreti intimitate.

    sa traiasca si sa-nfloreasca bebelul, da?

    RăspundețiȘtergere
  5. frate:) culmea e ca si alti "domni" au inteles ca EU sunt vinovata, dar nu, eu am fost clara. Eu mai STAU. Inca se face casting puternic pentru tatal copilului meu, castigatorul va fi undeva peste 1-2 ani, cam asa zic. Deci pe chill si relash sa ne pastram..si vreau si insula si intimitate ca sa stam goi la plaja:))

    RăspundețiȘtergere