joi, 19 februarie 2009

Cuiva

Simtesc cum ca te-am neglijat. Nu am vrut. De fapt adevarul este ca am fost asa de ocupata..
Exact ca pe vremuri. Cica nu pot sa fac lucrurile pe jumatate. Sper ca daca le fac "pe intreg", sa le fac perfect. Nu stiu de fapt cum e cu perfectiunea. De doua zile tac si ascult. Ce lucru mare este sa taci. Mai ales cand ai ceva interesant de auzit. Tac si ma gandesc la ale mele, aud, ascult, gandesc, tac. Pentru ca aud chestii despre care habar nu am. Ajung acasa, intru pe net, caut, citesc, devorez. Trec ore, tac iar, ascult. Ma gandesc. Nu inteleg nimic.
Exista un om care ma face sa tac. Are ochii aceia de care ma feresc pentru ca daca m-as uita atent la ei mi-as aduce aminte de o viata uitata. Din cand in cand fac o gluma, el isi pierde aerul serios si rade, in spatele barbatului care emite teorii e tot el..Stiam eu. E mai slab, i-a crescut parul, a mai crescut si el.
Imi suiera vantul in ferestre. Oamenii apar pe strazi cu nume de fructe. Oamenii dispar in spatele unui apel nepreluat.

Insa exact cand gandul meu se duce inapoi in timp, suna telefonul si tu ma intrebi daca sunt Valentina. Da, am inteles, ai numarul de la Nea Nelutzu din Voinesti. Vrei sa te impaci cu Valentina, am inteles ca ai suparat-o. E o fata buna. Eu nu stiu cine e Nea Nelutzu din Voinesti..stiu ca acolo sunt mere. Si tu, senin imi spui ca acolo e si multa ...CEAPA.
Ceapa?!?! Inchizi, ma suni iar, eu rad si habar nu am ca esti tu pana la primul chicot. Haha! Ce gluma! Auzi, ceapa la Voinesti.

Vin maine. Cel care ma face sa tac o sa fie acolo si poimaine. Imi miros mainile a fum. Daca tac fumez mai mult. Cu tine nu tac.

2 comentarii:

  1. Of, mai...zici din cand in cand cate "ceva", asa cum faci de cand ai intrat in viata mea.
    Intr-adevar, oamenii dispar in spatele unui apel nepreluat. Cat o sa mai asteptam sa ne dea viata o alta sansa? De ce nu riscam mai mult? (acuma am intrat in ale mele, desigur...)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Bubu - uitasem ce limba ascutita ai. Totusi..nu ma pot plange caci nu m-a zgariat limba aia pana acum..
    Ce sa zic, de mult nu i-am simtit intepatura:))
    eu, a ta :D

    RăspundețiȘtergere