miercuri, 18 februarie 2009

Pentru ca in viata poti sa faci de toate..iata..


Nu am avut somn. In noaptea de dinaintea primei petreceri am facut documentare pe net, am invatat care si cum erau triburile, mi-am imaginat dansuri powwow, am visat pene, atacuri, pe Pocahontas, pe Ultimul Mohican insusi (cu muzica aferenta)..
Nu a fost asa de greu in vis. Pe viu este de 1000 de ori mai greu. Daca ai parte de multi pici, ai sanse sa ti se taie filmul:)) Bine, mie..care nu sunt profesionista ci doar cochetez cu meseria pentru care altii au invatat ani de zile ;))
Mi-a placut sa fiu pirat. Imi sta mai bine cu mustatza decat cu coditze! Am emotii de fiecare data, parca sunt inainte de un examen. Emotiile ma fac sa fiu puternica dar frica este ..cum sa zic..Nu mi-a fost frica la niciun PPM, la nici o filmare, asa cum imi e de frica sa nu gresesc ceva cand e vorba de copilasi..Nu ai ce sa gresesti de fapt..
Piticii sunt cel mai frumos lucru de pe lume. Am avut parte de atata frumusete, de ochi senini, de iubire, de manutze calde, de baietei cu ochii albastrii care au pupat piratul pentru ca s-au prins ca sub palarie sunt ochii caprui dati cu fard verde (destul de gay piratul meu:)).
Imi plac piticii. Imi place sa ma pun la mintea lor pentru cateva ore, problema mea e alta..Eu uit ca trebuie sa ma pun la mintea lor si sa ii coordonez, eu ma vad una dintre ei si ma pierd in multime, sar odata cu ei, imi fac prieteni care ma pupacesc si care ma verifica sa vada cat sunt de reala..si apoi plec desi as vrea sa raman acolo, in gradinitza, as vrea sa incap in scaunele alea mici, as vrea sa am din nou dulapiorul meu cu un ghiocel desenat pe el.
Si n-am..Si nimic nu e mai trist decat eu sa plec si ei sa ramana acolo, fara griji, cu fatzucele alea frumoase, senine.


Latter edit: Ca sa fie ceva clar! Cand eram mici nu vroiam sa crestem niciodata mari decat din anumite motive! Eu personal am vrut sa fiu mare ca sa:

- ma uit mai mult la tv (done that!)

- sa stau afara mai mult sa ma joc (done that!)

- sa ma duc la discoteca (oho!! Done that !!)

- sa ma lase cu copii in casa si la ei in casa (done that..ehe..)

- sa stau cu adultii la un loc pentru ca ei spuneau bancuri (done that too!)

si inca si inca. Pentru ca le-am facut pe toate, as vrea acum va rog sa fiu mica din nou. Si da, am o mare lista de motive pentru care vreau sa fiu mica..inca mai scriu la ea. As vrea sa se rezolve de maine va rog.. Cu colacul desumflat aferent, la mare, tipand. Daca se poate..
In alta ordine de idei, soarta mi-a scos in cale un om pe care credeam ca l-am uitat, dar cum nimic nu e intamplator..inca am ochii frumosi, am imbatranit, sunt inca punk (adica nebuna), sunt trista si se vede desi eu rad..Si am mai auzit multe chestii interesante. Mi-a placut sa constat ca stiu sa tac si sa ascult ore intregi. Doamne ce bine este sa mai vorbeasca si altcineva! Mereu numai eu vorbesc, si taca-taca, taca-taca..Ce bine este sa taci..Poate mi-am gasit nashul:))
Ia sa vedem cum se mai joaca soarta cu noi..hihihi. Life is good.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu