luni, 15 septembrie 2008

15 septembrie

Am fost la Brasov in weekend si am facut niste poze super, o sa le impart pe bloguri in functie de tematica. Am petrecut si mancat excelent. Apoi mi-am facut de cap in cel mai frumos mod acasa la el cu ele. Am plecat singura pe strazi cu masina si am ajuns acasa.

A murit si Stefan Iordache. Si ploua. Ploua tare.

5 comentarii:

  1. Ai fost la Brasov!!!!
    Ce frumos! Pe unde te-ai plimbat?
    Nu de alta, dar poate mai descopar si eu vreun loc frumos :-)

    Ahhhhh, I miss Thassos!!!! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost e excursie culinara:)) Am mancat la Cabana Vanatorilor in Predeal (cred), apoi la Taverna Sarbului la Brasov si la plecare la Piscul Soimului in Cumpatu langa Sinaia. Deci mare plimbare asa..numai in Brasov. Si da, am fost fix cu gasca de Thassos deci imagineaza-ti cat am suferit noi in frigul din Bv.Hihih!

    RăspundețiȘtergere
  3. doar de trei:( Anul asta am fost de trei ori. Ai mei prieteni merg de cam 6 ani..si in final ne mutam acolo toti, la batranetze. Vii, da?Hihihi!

    RăspundețiȘtergere
  4. daaaaaaaaa!!!!
    Dar vin in vizita! La batranete (sau sper ca si mai devreme) ma mut in Salonic - ca eu iubesc masinile, teava de esapament, magazinele si galagia!!! - si de acolo, ta savatokiriaka, cum zic ei, vin in vizita(la ai mei, probabil, care tot asta viseaza). Si asa d-na de la cofetarie din Panagia mi-a zis ca ma asteapta iarna daca vreau sa merg, caci la noi in casa nu e incalzire.
    Eu merg de vreo 20-22 de ani, am pierdut putin sirul... :P

    RăspundețiȘtergere