joi, 14 august 2008

Why I loved QaF

"Sex is something you only have with complete strangers, yeah, people you will never see again - unless you just bump into them on the street, but never with someone you might actually give a shit about"

Michael: I don't wanna be a saint. I wanna be a ruthless, heartless shit who fucks whoever he wants without conscience or remorse.
Brian: I'm sorry, that position's already been filled.

"I don't believe in love, I believe in fucking. It's honest, it's efficient - you get in and out with a maximum of pleasure and a minimum of bullshit. "

11 comentarii:

  1. Nu inteleg din ce sunt citatele acestea, dintr-o carte, dintr-un film, cert este ca, mai bine uita-le.

    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Un film. Cu un scenariu f bine scris..Ca in reclama Sprite - SPune pe bune:)

    RăspundețiȘtergere
  3. suna bine,la o betie!!!dar oare dar chiar potzi sa, asa generally?:-))
    poate mai bine nu!

    RăspundețiȘtergere
  4. E un serial gay foarte bine realizat:) Deci replicile sunt ale unor masculi, de asta poate par "dure" ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii, barbatii gay sint foarte autodestructivi si foarte depresivi. O fi vreun motiv.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. O vorba de duh e o vorba de duh, n-are importanta daca e bun au ba de pus in practica. E ca un portelan chinezesc de Ming, il admiri intr-o vitrina blindata, nu faci salata in el.

    RăspundețiȘtergere
  7. sa mor io prabusit pe butonul de autodistrugere daca simona nu e o mare inteleapta. muuult mai inteleapta decat citatele astea filosoafe ca un spritz de vara. ce sa mai incolo si pe dinapoi. simona stie mah. si pentru ca mi-am facut corect politic datoria dar nu vreau sa mai tulbur acest salas al sentimentelor pioase dispar pentru intotdeauna. hai pa

    RăspundețiȘtergere
  8. barbatii gay nu is toti foarte autodestructivi si foarte depresivi:))stiu eu niste ne-gay cu care as da de pereti. vai, domnule..sa ne onorati cu prezentza. desi asa o scurta vizita..pai se poate?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar daca nu sint barbat gay, (hahahah rid si singura la fraza asta) sint si eu totusi indreptatita la o parere. Vad c-am suparat un om mai sus. Toata lumea o ia personal in ziua de azi!

    Dar dupa mine viata asta cu nenumarati parteneri sexuali, nu poate fi decit una auto-destructiva. Bine, unii ar zice ca barbatii gay au o viata sexuala mai bogata si mai implinita decit hetero care sint doar niste fatarnici, dar... depinde de interpretare. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. ha, cum?! a rostit cineva cuvintul feminism?! Sigur, sint aici! am venit repede! ador cuvintul asta!

    Mai, o s a-mi scot poza asta dracu! Mi-am pus si eu o poza dintr-un unghi care ma avantajeaza si sare toata lumea pe mine sa ma bata! In primul rind ca nu seman in realitate nici de departe cu Monica Birladeanu, imi place si mie de ea, dar nicio asemanare.

    Putin imi pasa in realitate de gay, pot sa faca din partea mea ce vor. Daca intilnesc unul il tratez exact ca pe restul. Fiecare sa fie fericit cum vrea.

    Eu sint doar impotriva citatelor astea care le-a pus fata mea aici.

    RăspundețiȘtergere
  11. acum vazui postul asta! qaf... nice soap-opera. as baga un replay, enitaim! :D

    si de partenerii nostri, lasa-ne, simona, sa ne ingrijoram noi daca sunt prea multi au prea putini ;) si, da, suntem depresivi si autodestructivi, poate. ca, deh, viata grea, fetelor :p

    RăspundețiȘtergere