joi, 26 iunie 2008

Transformari transformante

Ele doua erau foarte misto la inceput. Radeam, ieseam la masa, vai ce prietenie. Cu una din ele ma visam prietenara, insa dupa ce ne-am cunoscut mai bine am descoperit ca totul era numai in capul meu. Dar nu vom vorbi despre ea azi..

Cu cealalta a fost o surpriza..neasteptata. O molaie, o muta. Maritata toata si dependenta de cealalta persoana din viata ei. O saracutza - una care cand a dat de bani s-a transformat in alt om. De la o simpla vanzatoare de cafea s-a trezit patroneasa si a inceput sa investeasca in imagine - masina de fitze, pantofei de firma, mai o hainitza, mai un ciorapel roshu..In spatele acestor investitii nu stateau decat niste oameni care ajutau la plata.
Muta a devenit relativ repede vorbareata, dezinvolta. Pentru ca nu mai depinde de cealalta persoana din viata ei, muta a inceput sa si-o puna in targ. Masina, hainele, pantofiorii au ajutat-o sa para cine nu stia sa fie, dar incerca din greu..
Odata vindecata de mutzie, a inteles ca banul ii da puterea sa vorbeasca. Ineptiile debitate pe vremuri cu jumatate de gura au devenit usor teorii. S-au nascut principii si muta a inteles ca banul invarte lumea. Mai ales daca banul nu este doar al tau si tu poti baga mana pana la cot fara sa te prinza ceilalti.
De la o vreme, adica de cam 8-9 luni, relatia nostra s-a dus pe penis.. Muta a devenit afurisita. Tot de cam 8 luni sacului fara fund i s-a descoperit o gaurica, apoi inca una. Cineva a venit si a cusut bine gaurile, sa nu se mai piarda banii aiurea. Muta s-a panicat apoi s-a gandit ca poate sa scoata bani din futut, caci sexul nu se demodeaza nicodata. Faima de cuceritoare nu i-a sporit, dar nici nu s-a diminuat. Se spune ca femeile urate si-o trag cu spume, de teama. Muta nu era urata deloc. Poate s-a ingrasat putin, dar deh.. salatele cu gorgonzola, muschiul de vita in sange cu sosuri, halcile de carne, desfraul alcooholic..toate s-au asezat corespunzator pe burtile si copanele ei. Si mai e ceva! Muta a cam imbatranit!! Banul, viata cu o "noua imagine", stresul prin care trece fiind altfel, toate dauneaza grav sanatatii..Prospetimea ei s-a dus pe apa sambetei.

Muta nu e fata rea..insa de cand nu mai are bani se comporta ca un bitch, in sensul ala cel mai rau.
Si minte. A mintit luni de zile si noi, muritorii am ascultat-o si compatimit-o, am inteles-o si sustinut-o. Slut&bitch azi si maine!
Oare muta s-a schimbat doar de la bani?!
Am cunoscut un baiat care a iubit-o imens, sii ei ii cam curgeau balele dupa el. Dar deh..muta era maritata, baiatul ala avea si el o fata.
Si-au tras-o ca chiorii apoi : Muta zice ca ea i-a dat papucii, l-a "eliberat" caci relatia nu avea nici un viitor.. El zice ca nu mai suporta telefonele si mesajele de la barbac'su si alti martalogi..
Nimeni nu stie ce s-a petrecut de fapt.
Muta se comporta cu baiatul ala ca si cu ultimul om.

El e calm si tace. Nu mai e cu fata aia a lui, are alta iubita.
Zice - "uneori ma uit la Muta si vad femeia frumoasa pe care am iubit-o si despre care stiu sigur ca m-a iubit. Si cand deschide gura si vad alta femeie in ea ma intreb "eu pe cine am iubit?!"

Vorba lui Woland - ale dreq de curve toate!


Latter edit: Sper ca e clar ca the bitchy-slut-mother fucker (zisa Muta) nu prea..exista :))

11 comentarii:

  1. Io n-am inteles nimic... Despre ce/cine vorbim??

    RăspundețiȘtergere
  2. ei mai fata, iti dau eu un meil! nu scriem asa pe net sa stie toti:)) Oricum iti e clar ca nu e o femeie:) Nu as putea sa scriu asa ceva despre o femeie..Hihihihi!

    RăspundețiȘtergere
  3. poate vine diseara la J&B ca e mocangeala. sa pui niste stickere pe dansa si sa-i dai o periuta de dinti imensa sa umble cu ea in brate

    RăspundețiȘtergere
  4. @ perfi - Nicio sansa:)) Nu participa la evenimente - remember, are familie, obligatii..
    Si apoi - unde si-ar parca masina?! Hahahaah! Nu vine draga acolo intre betivi si drogomani:)) Dar noi mergem. Ca noua ne place la desfrau si decadente..

    RăspundețiȘtergere
  5. ti-am zis ca esti the new carrie in town? scrii curat dar f misto despre niste lucruri murdare. keep writing. pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. pot sa fiu eu virginia woolf daca carrie is just a girl?

    carrie, s-o saluti pe sanda.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ del si perfidius - apoi sa fie perfi Virginia! Sa impartim sa ajunga la toti:)) Sper sa o vad pe Sanda. Auzii ca pleaca in Frantia la studii:)

    RăspundețiȘtergere
  8. O cunosc pe...Muta. Da' nu merita atatea randuri...

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Ava - trebuia sa refulez si eu cumva. macar in scris..

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) bineinteles ca toate asemanarile cu realitatea sunt pur intampaltoare. atata doar ca in acest moment, aceasta replica e periculoasa. iti dai seama, risti ca toate fostele mute actuale "doamne" din bamboo or sa dea buzna peste tine sa iti taie gatul cu unghiile lor rosii si lungi. ca sunt rosii e bine, nu or sa se vada petele de sange care le raman sub ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. o tipologie intreaga descrise pe mutzeshte...bravo!

    RăspundețiȘtergere