sâmbătă, 28 iunie 2008

After the "START A PARTY" ...



Nu cred ca pot sa fac comparatie cu ce s-a petrecut anul trecut, caci anul asta a fost alta treaba. In primul rand a fost ok fiind in aer liber. Parcarea de la Caro s-a dovedit neincapatoare, nu mai stiu de cand nu am vazut oameni refuzati de bodyguarzi la intrare..Whatever, daca era dupa mine mai erau destui de trimis acasa, incld. englezii lemn de beti care ne-au stropit cu alcool si ne-au impins..betivii naibii! Hahaha! Glumesc. Toata lumea era beata..Pardon! Euforica. Un marlan de vre'o 17 ani urla in fata scenei, plangandu-se desigur de miros de plante medicinale si legale in cateva state din lume. In rest..sa fiu sincera nu am vazut pe nimeni caci nu am avut ochi decat pentru ai mei. In sfarsit am fost a big happy family, desigur am simtit lipsa Micutzului..dar am avut parte de chipuri noi. Am dansat fara sa aud muzica, am facut ture la bar si am aratat "legitimatia" spunand usor peltica, la fel ca Milla in Al 5-lea element "MULTIPASS". Am facut pipi la Vip-uri (vai ce burtosi sedeau pe canapele la inceputul serii!! Asta pana a inceput sa racneasca fatuca aia si s-au dus naibii vip-urile) si am dat la boboci mai la vale. Desigur traseul pana "mai la vale" a fost presarat cu peripetii:)) O "doamna" care ne urmarea cu privirea a zis "Ia uita-le si pe alea trei ce bete sunt", paradoxal, nu eram bete toate trei, asa mergeam noi, ca niste doamne! Usor impleticindu-ne, dar asta se intampla din cauza pantalonilor, a cismelor, a gentii, a machiajului!! Whatever..femeie rea..


Parti ok la party:
- NOI
- barul
- J&B - (ce beutura!!)
- UFe (hm..si restul..)
si nu mai stiu, ca desi parea ca mi s-a taiat filmul, de fapt am fost foarte ocupata sa fiu vedeta..



Parti mai putin bune:
- niste suspecti care nu aveau ce cauta acolo
- foamea de la 5 dimineata
- lipsa marii la orizont, in zori de zi
- orasul pustiu si "copt"
si nu mai stiu ca la un moment dat mi s-a rupt filmul..


Am dansat pana s-a oprit muzica si oamenii au dat jos de pe scena cutii de metal care contineau chestii, am baut cu moderatie (ce a fost in plus a iesit, de la sine putere, fara ca eu sa ma pot impotrivi), am fost alaturi de cei mai iubiti dintre pamanteni si!!! am mancat Saorma in Romana la 6 dimineatza! Ca acum 10 ani fir'ar sa fie!

In timp ce femei din lumea intreaga fac copii, se aseaza la casa lor si isi cumpara compleuri si haine de "mama" eu imi re-re-re-re traiesc adolescenta..De vre'o 13 ani sunt inca adolescenta si pe bune ca mi-e bine! Oare la pensie o sa ma prind ca e ceva in neregula cu mine? Neh..O sa fiu prea ocupata sa imi fotografiez prietenii fericiti!

Ah! Si pentru fetele mele pasionate de inamorari: care dintre toti baietii din poze mi se potriveste frate?! Tot fac teste..:)))))))))

12 comentarii:

  1. O sa ma injuri...Va admir de 5 minute. Da. Tu si Greuceanu, mamica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm, nici un baiat de acolo nu-mi inspira incredere:) Niciunul nu mi se pare ca este good enough for YOU:)but keep looking:) mai asteptam poze:) te pup. muahhh

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm..m-ai cam depresat, io la 25 de ani is cam pensionara, dc ar fi sa aplic cam tot ce-ai facut tu intr-o seara.
    esti tare, parol!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Copill - vai Alex, pai ce facem soro, ne intoarcem in trecuturi?!
    hiihihih
    @ Vlad - ala micu'? >:D<
    @ Del - la 25 de ani si eu eram ca tine, deci stai calma:) O sa iti revii:)
    @ Ina - mai caut, mai caut!
    @ perfidius - clar imi plac baietii:)) Toti, dupa cum se vede:))

    RăspundețiȘtergere
  6. atunci cruce mare si inainte spre 30!cand ma vezi sa-mi dai un sut in fund, INAINTE!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu nenica, ma mir.
    ma mir de cand ma stiu si o intrebam pe coana just a girl.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Perfidius - cum va lasa baba singuri, cum va faceti de cap?! Am avut azi la pisina o epifanie..imi plac si fumeile, dar parca nu le-as lua acasa..Si nu cred ca as da un barbat (indiferent de preferintele lui amoroase) pentru o fumeie..Unele femei sunt rele! Si te trag de par! Dar barbati..In plus cu barbatii poti sa faci copii! :))

    RăspundețiȘtergere