marți, 20 mai 2008

Monden, mondena, mondeni

Dupa ce sambata noaptea am filmat la TVR si am dansat la Booka Shade, duminica ne-am pus in gand sa indeplinim neste sarcini mondene - gen zile de nastere si botez.
Cam doua ore a durat gasirea unor haine, afara era cald si inca nu s-a facut schimbul IARNA/VARA in sifoniere. Am urlat si probat pana cand mi-am trantit o bluza care ma desgolea indecent + una pereche de pantloni albi si neste slapi.

(photos de pe http://www.zurli.ro/)
La petrecerea Mayei, in La Scena, am dantuit putin cu 50 de copii, am ras cu parinti si am intrat mai devreme decat trebuia cu torul, spre disperarea ma-sii care ne-a cam bestelit!


(photos de pe http://www.zurli.ro/)
Am luat-o apoi la pas pana la prima florarie de unde am luat trandafiri mamei Alexiei - care a fost botezata duminica:)
Primul botez la care m-am ras si m-am distrat si la care NU am dansat, ca ma "batea" slapii:))
Botez cu jazz..cu parinti tineri si frumosi si o minune de fetita.

Mi-a venit o idee..ce atata tam-tam sa ma marit domnule?! Nu pot sa organizez o mare petrecere la care sa ma imbrac intr-o rochie alba, sa imi adun toate rubedeniile si prietenii si sa petrecem?! De ce e nevoie de un ginere?! Nu pot sa ma marit singura, asa..doar de dragul petrecerii? Ca tare mi-ar placea o petrecere cu toata lumea:))

Mda. M-am gandit. Mi-e bine asa, nebuna! Si ..mondena:))

poze de la botez..soon!

5 comentarii:

  1. So, cine s-a botezat? Cunoastem?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) dar sigur gasesti si un mire de moment. unul care sa fie si potrivit pe acest post dar care sa dispara a doua zi ca si cum nimic nu s-a intamplat. eventual sa se iontoarca apoi ori de cate ori ai tu chef.

    deloc indecenta bluzita, ce-ai?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fata, in pozele urmatoare ascunde mana cu ceasu`, ca vin si ti-l fur. Si probabil o sa il port la picior, ca de la mana mea bat o sa cada. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. @dona - s-a botezat o fetita, nu , nu cunoastem:)

    hiihhihi

    RăspundețiȘtergere