luni, 26 mai 2008

ce N-am facut sambata



Fuse si Gay festul. Initial ziceam cu Coana Sharga ca mergem, insa muierea avu de scris/invatat asa ca am zis ca poate merg o tura sa fac poze. Pana la urma am sfarsit la Ikea, printre rafturi cu accesorii si alte chestii. Sor'mea se decide ca e o homofoaba (mostenind astfel pe muma-mea, copil de dascal). Asta pana cand o intreb ce ar face daca fiu-su ar fi gay. Tace. "Sa fie, dar sa nu avem cu ei de'a face".
La mine in familie anumite chestiuni nu se discuta. Adica se discuta dar nu se ajunge la nicio concluzie. "Ce nu stim, nu ne face rau" - cam asa merge treaba.

La Unirii Politie ca la balamuc, jandarmi si gura-casca. Nimic colorat, viu..o muzica, ceva. Nici nu stiu ce sa cred - ori e parada gay, ori aici se intalnesc galeriile Steau-Rapid pentru batalia finala - caci cam atata politie este.
Am citit ca au fost putini oameni. Trist..Uite asa o sa fie peste cativa ani:



Ma uitam la filumuletul asta. Plin de culoare, viata, toata lumea se simte bine, party all day, muzichie si antren. Si da, privitori pe margine, oameni care nu au nicio treaba dar care nici nu dau cu rosii sau oua in participantii la eveniment. Lumea se distreaza, se bucura de culoare!



Cat de interesant ar fi fost daca in loc de zecile corturi electorale orasul ar fi fost o zi impanzit cu corturi "alegorice", daca in loc de masinile care rag chestiuni legate de alegeri, am fi vazut o zi pe strazile orasului masini viu colorate pline cu oameni care dansau printre pene si curcubee:)
Poate Bucurestiul nu ar mai fi fost gri, o zi.

Aberez. De cateva minute citesc comentarii pe alte bloguri. Or avea si gay-ii partile lor rele, nu zic nu, insa toti le avem, gay sau nu, doar oameni suntem. Citesc ura dintre randuri si ma intreb: ce-ai face daca ai fi tu in locul unui baiat care iubeste alt baiat?! Ce-ai face daca te-ai trezi maine dimineata gay? Asta voi sa auz..

Pentru ca eu sunt asa PARTY PEOPLE sustiu evenimentele mondene, cu gay cu tot, pline de culoare, cu muzica tare!

Inchiei cu piesa potrivita si va doresc IUBIRE MAXIMA - care cu cine doreste.



Somewhere over the rainbow
Asculta mai multe audio Muzica »

3 comentarii:

  1. am fotografiat o gay parade aici si am expus-o le "Galeria Noua" in Bucuresti acu niste ani.e atmossfera faina,toata lumea imprastie cu acadele si cu prezervative si te dor urechile de la muzica techno si ochii de la culori:-)si a fii gay sau bisexual e chiar foarte la moda aici, nu un handicap, cum se considera inca in romania...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Lumi - handicap e asa..frumos spus. Oamenii vad asta ca pe un blestem, la un om cu handicap te uiti cu indulgenta, poate iti provoaca mila. Minoritatile sexuale sunt privite cu asa o ura..De asta oamenii nici nu ies la parada..Cred ca e vorba si de jena, pan' la urma. Cine vrea sa fie vazut cu nebuna de Naomi care e la toate stirile?! Trist, doamna. Trist..

    RăspundețiȘtergere
  3. hei, trebuie sa imi dai mai multe date ale problemei: daca m-as trezi gay si mi-as aduce aminte ca n-am fost gay, daca voi fi in romania cand mi se intampla asta sau unde altundeva, daca paintii mei ar fi impreuna, daca ar fi deschisi la creier, daca as fi facut o facultate...

    ma eschivez, se vede? :D

    RăspundețiȘtergere