vineri, 25 ianuarie 2008

Ziua doi

Mica Buha este inca in viata. Am hranit-o azi dimineata cu ficatel de pui crud. Ii este inca teama de mine si ar vrea sa se apere cumva. Este un ciuhurez de fapt. Mic si frumos. Si cred ca e baiatel. Ma gandeam..daca oamenii pot sa traiasca fara o mana, un picior, un ochi, de ce Mica Buha nu ar putea sa traiasca bine merci fara o aripa? As fi vrut sa stiu ce am de facut, trebuie sa ma uit mai mult la Animal Planet! Sper sa gasesc o clinica vet care sa vrea sa o adopte cand o sa fie mai bine. Ce daca nu are o aripa, e asa o pasare frumoasa:) Si cred ca EU trebuia sa o gasesc. Mama nene, dar cat caca face!! Clar, ii trebuie o colivie.

6 comentarii:

  1. acum citiva ani am gasit un puiut de rindunica cazut din cuib, era suficient de maricel sa vrea sa zboare si totusi nu atit de mare sa si reuseasca. era usor bezmetic si putin lovit, dar nimic rupt. l-am tinut in casa vreo citeva saptamini, parca. il hraneam la fel cu bucatele mititele de carnita si ii dadeam sa bea apa, prelingindu-se picaturile de pe degetul meu in cioculetul lui. cind si-a revenit l-am dus unde l-am gasit si i-am dat drumul.
    ... o sa fie bine cu puiu' asta drag :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. al meu trebuie adoptat la o clinica, caci el nu mai poate sa zboare cred:( important e sa traiasca. mai vedem apoi..

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos rau bufnitoiu. la ce privire are cre ca e si dejtept :)
    ai grija de el si o sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. mamica, bufnitele nu zboara, doar se holbeaza! Mainly! Asadar, cred ca o sa fie ok atita vreme cit vede bine. Zic si eu.. googleaza si tu cum se ingrijeste asemenea chestie, imposibil sa nu fie un blog ceva cu info despre asta, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. @andreiard
    am crescut inclusiv paianjen.
    i-am vanat muste si i-am facut casa de carton cu suporti pe care sa-si teasa panza, ca n-avea aderenta.
    l-am iubit pentru ca era mare si galben si il pierdeam prin casa cand ma jucam cu el.

    RăspundețiȘtergere