miercuri, 16 ianuarie 2008

Sex and the city

The bf zice in scris prin sms cum ca nu'i tocma bine sa ma uit la
acest serial.Cica femeile astea sunt toate la fel si eu la fel ca zisa
Carrie:)) Sunt batrana,am vazut serialul asta,il am pe dvd uri si
totusi il revad la tv.Si rad.In fiecare din ăste 4 muieri vad una din
fetele mele, apoi pe mine.Si rad. Cred ca e serialul generatiei
noastre, am crescut cu Merlose Place si Saved by the bell..Ma uit la
Anatomia lui Gray si ma leaga de Dona pt ca stiu ca ii place. Dar cum
e Sex and the city, nici un baiat nu are cum sa priceapa:)) Mi-e dor
de o "muiereasca" in noapte, de 6 fete in jurul mesei, o sticla de
licoare ce ne va dezlega limbile si un fum. De asta vad Sex and the
city..Si rad. Am transmis in direct dintre perne. Nani bun femei din
lumea cea mare.

5 comentarii:

  1. Draga mea, eu nu am fost fan ptr. faimosul Sex and the City, nu cred ca am urmarit de la cap la coada vreun episod, cu exceptia ultimului. Pe linga faptul ca deformeaza destul de mult realitatea, mai contribuie si la adincirea imaginii negative a femeii din New York. Pe scurt, filmul asta, dupa opinia mea ( si nu numai, de fapt) cam zice ca toate femeile din NY sint cam usuratice asa si nesatule dupa dinsa-ntrinsa:), noroc cu ultimul episod, pe care l-am vazut la intimplare, care a avut mesajul ca iubirea invinge, ca iubirea e cam totul ( asta dupa ce si-au tras-o la bucci-bucci, cu toti patzachinii masculinii de prin marea metropola). Whatever, productiile astea hollywoodiene , unele nici nu merita atentia sau criticile. Nu-i contest insa partea realista (de multe ori exagerata just for the comic effect) dar...prefer sa includ acest Sex and the City in categoria -comedie siropoasa-, uneori de prost gust, alteori pe placul tuturor.(chiar multora, ceea ce nu e rau, in fond e un film). Dar imi place titlul:) si desigur, zorzoanele vestimentare afisate:) Si o preferam pe mitziita de Carrie:) Samantha, the men eater, ma oripilea:) Oricum, e clar si chestie de gust in materie de film, ce-mi place mie, tie nu-ti place si invers, insa aveam chef sa comentez un pic pe blog-ul tau dragut ca si tine:) Bine, noapte buna, my darling!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ina bulina, dar noi deja stim ca filmul asta e fictiune:))Ma gandeam eu ca nu are cum sa fie NY plin de asa bunatatii de barbati:))Ma, noua ne place pentru ca radem, mie imi plac pantofii si deci impartasesc pasiuni comune cu Carrie si inca vre'o cateva mii de femei de pe planeta..si se mai intampla ca in vre'un episod sa surprindem cate o situatie prin care cel putin una din noi a trecut..Pana la urma e un film, nu trebuie sa placa tuturor. Mie imi place tocmai pentru ca stiu ca nu e "realitate"..Lasa-ma sa visez ca una care scrie la ziar poate sa isi ia sute de perechi de pantofi Manolo Blahnik!! Si ca Sam, la peste 40 de ani poate sa fie iubita de tinerelul ala..Hihihi! Te pup tare..

    RăspundețiȘtergere
  3. Dreaga mia,
    visele tale sunt frumoase dar ca multe din visele tale au un mare defect: nu au legatura cu realitatea. That is because am fost acolo si am fi avut ocazia sa facem muiereasca. Doar ca femeile din ziua de azi sunt foaaarte ocupate. Si sunt convinsa ca daca as veni din nou, s-ar intimpla acelasi lucru. In Sex and the City, femeile alea isi faceau mereu timp pentru prietenele lor, zi-i tu Ina care esti aproape newyorkeza (pacat ca nu pot sa imit accentul, e bestial!), cum fac fetele acolo sa isi lase carierele lor ocupate sa bata pe umar o prietena la nevoie. Sau sa mearga shopping cu fetele ei in mijlocul zilei?

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu imi fii un borc, caci eu aproape am dormit la Mirela ca sa fiu aproape de tine, in toata perioada aia! remember? Am dovezi in poza. Nu am mers in vama si nu ne-am vazut toate caci nu stiu de ce..Cred ca pentru ca erai maritata:)) What a bitch I am!! Hahahaha!Si nu e adevarat, zice Ina ca e fake tot filmul, deci in NY nu iese niminea asa ca in filmul asta cu depravate!!Hihihi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Subscriu la ce-a zis Ina, ca sint atit de obosita incit nici nu mai am energia sa gindesc original. dar ce spune Ina suna cam ca ce-as gindi si eu.

    Iar alea sint babatii rau de tot ca sa mai poarte hainele alea si sa se mai poarte ca niste fetiscane.

    RăspundețiȘtergere