miercuri, 16 ianuarie 2008

Office time - food..

De cand nu mai mancam la Red Bistro (inca mai suspinam!!) caci s-a micsorat spatiul si in locul bucatariei unde se gatea mancare buna va lua fiinta nu'sh ce Medical Center, stam rau cu mancatul de pranz la birou. Am incercat la un moment dar Mythos - restaurant cu specific grecesc, dar era neshte par intr-un bol cu o pasta de masline.. ospatarul era sictirit, noi eram obisnuitii cu Gabi si Dan, frumusei de la Red... La reverede le-am spus!
Apoi am mancat la o carcimioara unde mananca Ing-ii si cei care au birourile in cladire Price-blahblah-House, mancare buna, preturi ok. Dar ceva nu ne-a placut si nici acolo nu am mai mers. Prin Cotroceni mai sunt un Museum (hm..asa si asa..) si un Silviu's (5 stele neicusorule! super servire, mancare excelenta, etc) insa nu sunt locuri unde sa mergi zi de zi la masa, ci numa' asa, la o masa de biznis, cu un client, ceva.
Asa ca am mers la Derby. Frumos, bun, preturi maricele dar!! arata frumos mancarea in farfurie si mie imi place maxim sa mananc ceva frumos (hihihi)!! Ce am mancat bun pana acum, caci deja avem o traditie..ficatei sote cu piure din cartofel si brocolush, piept de pui cu sos gorgonzola, cartofii casei si verdeturi italiene, paste cu 4 branze...Si ce au mancat copii a fost bun de tot!
Alte locuri in care sa mancam bine de pranz nu am gasit:(
Ne e foame in fiecare zi! Am mancat la pizza si mancaruri de la Nic in ultimii 4 ani..cum sa nu ma fac cat malu'?!
Si mai viu acasa si muma-mea face cartofi prajiti si pui prajit, ca pe vremea cand eram mici. Ma uit in tigaitza si ma gandesc..sa mananc, sa nu mananc. Si uite si o salata de cruditati, cu telina, mult morcovel, mar. Fuck it! Manac fara paine! O sa ajung sa ma rostogolesc la birou, dar macar voi fii grasa si frumoasa! Si sanatoasa ar zice mama mea mandra ca in sfarsit copilul ei s-a facut mare, ca nu mai are picioarele subtiri si nu mai e rumena ca lamaia:))
Food is good!

3 comentarii:

  1. 58:))))))))))))))
    asta e mai dura decat aia cu: cam cati ani ai?:))
    nu sunt draga o grasuna:)) sunt asa..cum ar zice un domn "o bunesa" rotunjoara:)) si cum as zice eu: am fundul cat scrumiera:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa te ajut intru rostogolire, tot in Cotroceni: http://www.bistroarles.ro/. E acolo o prajitura inecata in ciocolata...o Minunatie si papica e gustoasa!

    RăspundețiȘtergere