luni, 21 ianuarie 2008

Eu cu mine insami

Cand am zis ca "EU is cea mai importanta persoana de la masa asta pentru mine insami" mi-am luat-o peste gura indirect. Dar nu-mi pasa, pentru ca citand-o pe Ina : "Stiu cine sunt si oricine ma crede altfel, eu raman tot cine sunt". Am iesit sambata la Oblio si am petrecut putin. Eu, tot indirect. Nu am fost in stare sa scriu party report de la fatza locului..am dormit mult si bila mi-a facut figuri. Dar azi e soare! Cora Gramos zice ca mai e putin si vine vremea degetzelelor! Sa iasa balerinii din cutie si sa fie vara!
Nu m-am saturat de zapada, dar vreau o anumita zapada, nu mizeria asta!
Imi vine a dansa.. ciudat, e atat de frig la birou, am mainile inghetate si nu am manusi la mine, ca ERA SOARE!
La Prima a venit Teo, Razvan si Dani au migrat de la National la Antena si azi la Happy Hour o sa fie Gigi Caciuleanu cu trupa:) Ce televizionara mi-s..
Mi-este lene si frig si somn si am cearcane negre. Simtz o nevoie acuta de o pereche de pantaloni negrii, noi..Si neste manushi si o rochitza de fetiza. Si incaltari multe si noi!!

2 comentarii:

  1. Da, draga mea Mihaela, lumea va vorbi si va fi judgemental no matter what. Atita timp cit ai propria identitate bine infipta si solida, chiar ca trebuie sa ti se rupa (asa ca mie:)ce cred cei din jur. In general cei care se confrunta cu criza de identitate, sint afectati de parerea altora si devin insecure...iar apoi stii ce am mai invatat eu, slowly but surely?:) I cannot please everyone!!! Dar este un proces lung pina sa ajungem aici, asa ca, good luck:) aceeasi Ina New Yorkina te saruta acuma, muahhh:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' chiar stii? Cine esti?
    (hihihih!)

    RăspundețiȘtergere