joi, 24 ianuarie 2008

Mica Buha


Azi am stat acasa si am fost o leguma. Nici nu mai stiu de cand nu mi-a mai fost asa rau.
Am coborat si in cheauneala mea mi s-a parut ca vad ceva pe gard. Ceva mic acoperit de pene, nemiscat. Sa fie o haina aruncata de la balcon? M-am apropiat si doi ochi imensi portocalii au clipit. Un pui de bufnita plin de sange..L-a adus tata in casa, i-a facut poze..Eu nu am mai vazut o pasare din asta asa de aproape.


Noroc cu neamul meu de iubitori de pasari..Am mers prin frig la un cabinet cu pasarea sub geaca insa la noi nu e ca la Animal Planet. Medicul mi-a spus ca nu are ce sa ii faca, osul este rupt si o portiune din el este iesita afara. Am plans si mi-a parut asa de rau. Noi nu avem serviciu de urgenta pentru animale..Pasarea asta este ocrotita de lege si o sa moara aici, la mine in casa, inconjurata de niste fiinte mari care o plac si care vorbesc cu ea dar nu stiu cum sa o ajute.

Sora-mea zice sa nu plang ca nu eram chiar asa de apropiate:(
Dar mie imi pare rau pentru ca e un puiut....Cu ochii mari si galbiori..
Latter edit:
i-am dat sa manance si i-am bandajat aripa. Toata familia s-a mobilizat. Eu ma simt ca Harry Potter! Am o bufnita numai a mea! Sper sa simta ca o iubesc si sa nu moara pana maine. Si daca nu moare o iau cu mine la birou! Cineva trebuie sa ii dea de mancare pana se face bine!
Mama ce cool! Nu ca e super dragutza??

2 comentarii:

  1. uaa, ce frumos e! mi-am adus aminte de un soim pe care-l tinea un medic veterinar in cabinet; nici el nu mai putea zbura, dar parea cumva integrat acolo si "se certa cu cateii si-i ciocanea-n cap" (dana) :-) o sa ai grija de el si-o sa-i fie bine si-o sa zboare prin tine cumva si-o sa te iubeasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. oare daca eu o iubiesc mult de tot o sa traiasca?? i-am pus un bandajel! pana si mama o place..acum cucaie asa..parca doarme..
    hm..lasa. ca daca eu o sa o iubesc maxim o sa scape! nu trebuie sa mai zboare. o invat sa mearga:) pup

    RăspundețiȘtergere