luni, 22 octombrie 2007

Vecinii si home cinema-ul

Toata duminica pe care am dorit sa o petrec acasa cu ai mei - in liniste si la masa a fost un fiasco auditiv, zic..
Pe la 10 dimineata am plecat de acasa. Pe la 2 m-am intors. La mine in sufragerie se auzea Viata Satului - sau nu stiu ce emisiune de pe tvr 1. Apoi am auzit clar si tare fiecare reclama. Apoi am auzit niste melodii suspecte. Apoi din nou tvr 1. Pana pe la 6 cand nu am mai rezistat si am plecat din nou de acasa. Undeva unde sa aud ce vreau eu.
Seara am ascultat o parte dintr-un film. Apoi mi-am dat seama ca daca vad acelasi film nu ma mai deranjeaza..
Insa punctul culminat a fost azi dimineata la 7. Somnul meu lin, cu visele mele frumoase s-a dus pe aia masii odata cu genericul de stiri. Caci asa m-am trezit. Cu o galagie infernala. Nu stiu de unde vine sunetul, se aude in fiecare perete, in capul meu, se aude peste tot. Am iesit pe geam, beacuri aprinse la toti, caci sunt oamenii muncii si la 7 se trezesc.
M-am enervat, ma durea capul, muream de somn. Si la 7.30 odata cu plecarea maica-mii, m-a pocnit o mega idee!
Dar si eu am boxe! 5+1. GALAGIOASE! Si am multa muzica. Numa' vre'o 300 de cduri.
Mi-am facut cafea si mi-am aprins o tigara. Am dat drumul la muzica si am asteptat. Apoi am dat mai tare. Si in timp ce casa mea rasuna cu Radio 21, am ascultat si stiri, m-am si ras..si m-am si culcat inapoi. Caci se pare ca daca e de la mine galagia nu ma deranjeaza. Am dormit ca o floare pana la 9.40 cand vocea lui Buzdugan mi-a comunicat ora si am sarit dintre perne ca o pisica:))
Am lasat muzica tara pana la 10.30. Sora'mea ca un om bun ce este mi-a zis ca probabil surzii au deja plecat la munca, dar mie nu imi mai pasa. Vrem sa se auda. Sa rasune over an over: MUSIC IS DRIVING ME CRAZY, CRAZY, CRAZY!!!

2 comentarii:

  1. Bine ca nu te-ai trezit sambata, la 7 (zi in care imi doream sa dorm "pana la 15" - am eu o vorba), in "Aaaa, aaahhh"-uri mai penale decat in cele mai penale filme porno. Dezgustator! Nasol e ca apartamentul ala e inchiriat si chiar nu stiu cine mai sta in el, ca de nu i-as zice vreo 2 daca m-as intalni cu ea pe scari...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu! sa nu fii rea! Daca o vezi sa ii faci asa - te uiti fix la ea si incepi sa faci: Aha! Aha! Aha-aha-aha! si te strambi la ea:))
    Bucura-te si tu ca face fumeia sex!!
    Hihihihi!

    RăspundețiȘtergere