marți, 16 noiembrie 2010

Ale mele

eu zic Pestic, nu Pestisor
eu zic "ce dragut" sau "saracul" in functie de ce pateste protagonistul
eu sunt Ciuci (ciucel, ciucisan, ciucidava, ciucina) de ani de zile
eu scriu "guala" si "nuaptea" si "cetim" si "paote" si "nuastra". pentru ca asa vreau eu.
eu sunt cu diminutive pentru ca lucrurile mici is mereu mai frumoase decat cele mari. lucrurile mici si cand sunt oribile par dragute! uite, de exemplu rahatelul lui Kate..este ceva care muta parchetul din loc, dar e a fie'mi si este super dragut, ca de catelush..

desi ce e al meu e al meu si ma enervez teribil cand sunt furata miseleste de niste oameni care cred ca daca copiaza chestiile mele, devin cumva eu, sau macar aproape de mine. sper ca e clar.

reviu cu un post despre iubire. al meu. postul. si iubirea..a vostra:)

2 comentarii:

  1. Draga mea,comentez acest post pt ca m-am simtit putin inclusa. Eu te "cetesc" mereu..si stii.. Diminutivele "tale" sunt cumva si ale "mele".. Si mai am o lista pe langa ce ai afisat tu. Dar sunt ale mele de la mama mea. Ea ne dixtra pe mine si pe sora mea mereu. Si nu cred ca incerc sa te copiez..si nu vreau..sunt putin ca mama mea si atat, si asta ma bucura, dar ca nimeni altcineva.. Iar numele..ce pot sa fac eu?! Sa ma sterg dint-un tel? Sau sa imi editez numele?! Nu se cade sa umblu in tel unui om,nu?! Asa m-ai invatat! Semnat, shogotitza:) Va pup!

    RăspundețiȘtergere