marți, 6 aprilie 2010

De prin filme adunate, cu drag unui tip

Un tip afla ca nevasta-sa avea un amant. Amantul judecator, tipul politist. Nevasta moare in accident de avion cu tot cu jude, asta afla toate mizeriile si se socheaza..in fine..
Intr-o zi iese la baut cu o colega de munca a nevestei inselacioase, si tipa ii spune o poveste cum intr-o zi si-a patat fusta la birou si fara sa sune s-a dus acasa in miezul zilei. A intrat in casa si ce crezi? O surpriza. Sotul ei facea sex nebun cu una in baie. A iesit usor, fara sa o vaza ala si s-a intors la birou. Vaduvul intreaba: si? ce-ai facut dupa asta?? Si tipa calma raspunde: nu m-am mai dus niciodata acasa in miezul zilei fara sa sun inainte.

Morala? Vrei sa ti pastrezi casnicia, inghiti.

Eu nu sunt maritata. Cu asta am spus totul. La revedere. Si succes in incercarile de a va recastiga un loc in viata noastra. Costa. Mult. Si multi bani..traim vremuri grele..

Quel dommage ! Abia te iertasem, fir ar sa fie..

12 comentarii:

  1. Ce bine ca nu esti maritata! E greu cu "inghititul".. Si treaba cu "costa mult" imi place:) Cred ca a gresit-o grav daca ai ajuns aici.. "Abia il iertasei".. Deci ti-o meriti tata:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) la el ma refeream. Cred ca ii cam dai hard time:))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu?! hm..eu zic sa il intrebam. in realitate relatia asta e plina de iubire, mai asa cu nabadai, dar e tot un fel de iubire:) si fara hard time nu ar fi ok nici felul asta de iubire, nu-i asa?!

    RăspundețiȘtergere
  4. uff..ai dreptate, dar eu nu mai inteleg nimic de la voi de acolo..ba e iubire, ba e nebunie; ba e bataie,ba e pupare;ba e fericire,ba e suparare;ba sunt trei,ba sunt doua.. cine sa mai inteleaga si femeile astea?!

    RăspundețiȘtergere
  5. bataie Slava Domnului nu am avut. inca..trei au aparut cand eram deja noi deja trei, dar deh..unii nu is oameni cand trebuie sa fie:) si nu, nu are nimeni cum sa inteleaga femeile. mai ales barbatii..auzi..dar de ce anonim?! ca nu esti anonima mea favorita, ci esti cineva ..nou:))

    RăspundețiȘtergere
  6. 1. ma bucur ca nu au fost batai;
    2. femeile nu se lasa spre a fi intelese;
    3. anonim pt ca asa e mai bine.. dar daca ma port frumos poate ca ajung si eu din urma anonima favorita,nu?! sau imi propui de pe acum sa ies din cadru?!

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. eu sunt mai cu pacea asa, desi is tare in gura si par violenta..daca e cazul insa dau.
    2. femeile nu pot fi intelese
    3. anonima mea favorita e una singura, Sarga. Am avut o anonima draga Irina, a renuntat sa ne mai viziteze:( nu iesi din cadru, e plina lumea de anonimi:)) semneaza si tu cu ceva acolo..

    RăspundețiȘtergere
  8. ok. am inteles. deci daca pe prima nu o pot ajunge aunci poate o pot inlocui pe a doua daca tot nu mai e pe aici..asta pt ca mi ai dat acceptul pt mai departe:) aveti grija de voi doua..hai trei..who knows?!
    Semnat: anonimul tau cel nou:)

    RăspundețiȘtergere
  9. imi place anonimul nou:)

    RăspundețiȘtergere
  10. hahaha!!! dupa cum am zis cetesc tot azi. si mi am facut timp si am cetit. si m am bucurat maxim de Kate si am "balacarit" unde a fost cazul(se stie ce si pe cine:)), dar m am dixtrat tare de tot aici la sfarsit! si first of all am o intrebare: eu eram anonima Irina? ca parca ma semnam.. si daca sunt eu apoi am de luptat pt locul meu cu anonimul cel nou,nu? te rog frumos sa faci un clasament ca nu se mai poa :)) pup fetele si LA MULTI ANI KATE!!!
    Semanat: Irina :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @"irina" - pai da! ca o dadeai semnata dar anonima:)) erai asa..incognito:)) fac clasament cand aflam cine e cealalta a 3 a anonima:))si da, ai luptat, esti pe podium!

    RăspundețiȘtergere