joi, 3 septembrie 2009

2 luni

pe data de 4 bebe are doua luni. tehnic vb el are 12 saptamani. e mic si cuminte si nu ma supara cu nimic. cred ca mai degraba eu il supar cu racelile mele care nu se mai termina niciodata, cu suferintele mele stupide din cauza unui barbat pe care nici nu mai stiu daca il iubesc sau daca l-am iubit vreodata..
bebe creste si curand o sa se vada. am obosit sa ma ascund si sa spun mereu ca sunt grasa, balonata..imi pun colegii intrebari, unele fete ma ating pe burta..si eu ..sunt grasa. si atat. nu stie decat o fata..care nici nu a indraznit sa ma intrebe cine e tatal.
pentru ca ar fi ciudat sa dau un raspuns..nu stiu cine e tatal..acel barbat pe care l-am iubit eu, nu are nimic in comun cu noul barbat. noul barbat este de pe o alta planeta.
o planeta unde eu nu voi mai ateriza curand, poate niciodata. as pleca putin sa ma plimb pe strazi, dar nu sunt in stare decat sa il vad peste tot in jur..la doi pasi de mine..zi de zi, 10 ore pe zi.

Plec la farmacie..poate mersul in aer o sa ne faca bine:) noua. noi doua. cele pe care trebuie sa le vrea cineva candva..

3 comentarii:

  1. de abia il astept pe bebe :)
    as for the "alien", "life is like a box of candies, u never know what u're gonna get" :)
    miss u, baby!

    RăspundețiȘtergere
  2. baiiii, tu esti singuraa. tre sa ne vedem sa vb. ai vorbe in gat si nu-mi place. tre sa te descarci. descarca-te pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. geez, toata lumea vrea sa te salveze.. esti ok then:)

    RăspundețiȘtergere