marți, 13 ianuarie 2009

Can I please have the summer back?

Vreau sa ma trezesc dimineata si sa aud valurile, sa fiu imbracata in camasa peste care sa am puloverul gri, sosete in picioare si chiloti albi de bumbac barbatesti. Sa intre in viteza Roodi si sa se opreasca cu botul in mainile mele, eu sa il strang in brate si apoi sa il dau afara. Vreau sa mananc un mar nespalat, fix din curte, sa imi pun costumul de baie pe mine, una din rochitele albe, sa urc in masina si sa conduc desculta 3 minute pana la supermarket. Sa imi pun tenisii cand intru in magazin pentru ca mereu imi este frig cand vreau sa cumpar cafea si sucuri reci..Vreau sa nu mi se termine verile niciodata. Si de fapt as vrea sa nu mi se termine niciodata vacantele caci nu am avut vacanta in care sa nu fiu fericita. Chiar si alea in care am fost singura si am mai bocit..dar alea sunt mereu de iarna! De aia bocesc! Mie nu imi place iarna, nu imi place frigul. Daca nu ar fi asa de frumoase cizmele as vrea sa nu fie iarna niciodata!
Oare mai sunt oameni care sa suspine atat de tare dupa un loc, sau suntem numai noi nebuni dupa locul asta? Ca eu stiu ca nu sunt singura..stiu de cate ori ne strangem in jurul unei mese. Stiu de cand facem planuri in ianuarie pentru vara..
Am visat o poveste. O poveste care in mod normal ma facea sa pun mana pe telefon si sa scriu. Dar pentru ca nu mai am acelasi telefon, nu mai am aceleasi numere. Nu stiu niciodata cu cine vorbesc, am un telefon de acum 4 ani, cu numere din viata mea de acum 4 ani. Doar o parte mai sunt valabile. Probabil cele care conteaza de fapt. Al lui nu'i. Nici al altora..
Mai sunt trei luni si ceva pana plecam. Sper sa treaca precum o clipire din gene, sa treaca repede de tot si sa fiu pe vas, cu geaca pe mine si cu stomacul facut ghem. Caci nicio emotie nu a fost mai puternica ca aceea de a ne intoarce acasa, an dupa an..

4 comentarii:

  1. O sa treaca repede, o sa vezi...si da, mai sunt oameni care suspina atat de tare dupa un loc, dupa o stare, dupa un "el"...dupa o vreme (scurta) in care am fost atat de fericita incat, acum, nici nu mai cred ca s-a intamplat. Iar tu m-ai ascultat pentru ca esti prietena mea, nu-i asa, si te-ai prefacut ca imi scrii mesaje de ziua mea cand eu de fapt nu am fost plecata niciodata, nu-i asa? Ca sa nu fie si anul asta ziua mea precum in restul de 28, m-am prefacut ca sunt putin plecata si ca visul e real.
    Stii care e singurul lucru care ma tine pe linia de plutire? Ca, anul asta, vara inca nu a venit...

    RăspundețiȘtergere
  2. This Easter, 4 cars, 12 people..One road, one mission! hiihihih

    RăspundețiȘtergere
  3. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
    Cooooool
    Mi-e asa dor, din 2007 nu am mai fost! :-(

    RăspundețiȘtergere