marți, 13 ianuarie 2009

Acasa


Daca unii oameni isi fac curatenie in viata si mai arunca chestii, ei bine eu nu poci si pace. Asa ca eu fac curatenie in casa si mai scot la iveala chestii. Azi de exemplu am gasit o sacosa Jumbo (adica cea mai mare sacosa pe care am vazut-o eu vreodata!) plina cu jucarii. Ale mele toate. Am spalat fiecare "vagabond", am spalat ursii, sorecutzii, tot, tot. Le-am pus la uscat si acum ma intreba mama - dar de pus unde le pui?! Hm..buna intrebare. Desi am din nou un fel de camera mea, nu am loc de haine si genti si cutii de pantofi. Nu am loc de nimic. Asa ca doresc rafturi, cate trei pe fiecare perete, rafturi pentru cartile mele, rafturi pentru jucarii, rafturi pentru dvd si cd-uri, rafturi pentru poze cu rama. Peretele de poze a4 urmeaza sa fie updatat si umplut si el, nu o sa am loc de nimic niciunde, dar..cui ii pasa. Cat o sa stau aici in camera asta (si vad ca o sa mai stau ..) trebuie sa fie amprenta mea peste tot, peste tot. Tata iese razand in hohote de la el din camera, eu ii raspund cu acelasi ras de desen animat, ca un fel de salut intre noi sunt aceste rasete. Ce bine e acasa! Intru la ai mei in camera pash-pash la fel ca atunci cand aveam 5 ani si le zic raspicat, ca sa inteleaga - azi sunt un soricel! Cum sa cresc cand de fapt nu ma lasa nimeni?! Toate discutiile noastre despre maritat si facut plozi sunt asa..un fel de "e cazul sa se prinda ca e mare" dar nimeni nu imi da senzatia ca am 29 de ani, pardon, ba nu, pardon la pardon, 29 am!

If i were a boy..even just for a day.. canta frumos fata asta, pacat ca nu am descoperit-o cand inca mai stiam sa ma fac fanul cuiva:))

Maine pozez bagabontii (sau e cu "v"?) oricum sunt asa de scumpi! Ce imi e drag de jucariile mele! Uite ca am gasit o poza la cineva, hihihi, ce frumos!

5 comentarii:

  1. suntem aceasi generatie, nu ma lasa singur :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga, eu am emigrat cu tot cu Fred si Barney, in varianta de plastic albastru pentru agatat in baie. Si tot impreuna cu ei emigrez curandutz inapoi :)). Cineva mi-a spus ca sunt maritata de 11 ani dar nu l-am crezut, cum sa cred o asemenea baliverna:)?? Poate facem candva schimb de ursuleti, iepurasi... tu ce mai ai in jumbo ala?

    RăspundețiȘtergere
  3. @amalia - am inca 4 ursi care dorm cu mine din seara asta, un iepure mare care ma vegheaza, o soricutza+2 ursi mici asortati (ea are rochita pepita roz si el are blugi si camasuta roz) si mai am 4 vagabonzi si un papush rusesc care isi da ochii peste cap! Asa ca te invitam la petrecere! Ca sigur o sa facem un ceai dansant curand!

    RăspundețiȘtergere
  4. Venim, toti. Sa detaliez: o veverita rosu cu alb, cu burta si ochii pictati si repictati de mii de ori, un urs Pooh cu tricou rosu, un leu cu coama cocheta, (stai ca ursul si leul si eu avem toti pui, acum mi-am dat seama), siraguri de dalmatieni, pisicute cu fitze care infloresc numai intr-un climat adecvat, da, venim.

    RăspundețiȘtergere