miercuri, 3 septembrie 2008

Intrebari si constatari

Nu am mai scris nimic pentru ca de doua zile de cand am venit nu ma simt bine, nu imi place nimic in orasul asta, in tara asta. Mi-e rau de cand ma trezesc pana seara, pofta de mancare oha si oricum..unde mi-e marea de la geam?!
Vorbeam cu o prietena draga si ii spuneam cum nu simt ca apartin aici. Asta nu e locul meu. Mi-am dat demisia de la un loc de munca unde am simtit 4 ani ca apartin si apoi s-a rupt lantul de iubire. Cum imi dau demisia de Bucuresti si de Romania?! Da, stiu, tot mai bine e acasa, blah, blah, blah..
Am experienta plecarii, mai bine zis a fugii de Romania si Bucuresti si stiu ca e bine acasa, dar mai stiu ca mie ACUM nu imi este bine aici.
O sa imi treaca raul si o sa povestesc cum m-am dixtrat la nunta sora-mii, cum am plecat pe insula ca si cum ar fi fost luna mea de miere, apoi o sa vedeti poze cu ce am facut pe insula singurica aproape 7 zile.
Si poate o sa il vedeti si pe baiatul ala care a facut insula mai interesanta..putin. Mda..ma mai gandesc daca sa il facem public sau sa mai stam o vreme.
Intre timp nu dorim sa cautam niciun job, ciudata stare de lehamite ne paste. Am un dor de duca si daca este ceva ce imi doresc asta ar fi:
- sa ma urc la volan, sa fac plinul la Giurgiu, sa cobor usor spre Sofia, sa ma ratacesc o vreme, apoi sa ajung la Kulata si sa o iau usor pe malul marii spre Kavala..

Kamikaze femeie, nu? Cum rezista o relatie de amor la distanta fetelor? Lumi? Moni? 800 km e mult sau putin??

9 comentarii:

  1. daca eu eram Lumi, cred ca ar fii mai bine sa te duci peste el!teleporteaza-te rapid, mai ales daca e de acolo de unde iti e mai drag sa fii decat in romania!da ' parca ti-am mai zis odata: ia-ti odata curaj si go!go!go!tai-o din tara!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) tu esti Lumi >:D<
    mai am ceva de facut aici o vreme, apoi o tai. se spune ca e un timp pentru toate, asa ca dupa ce trece timpul pentru "aici" o sa merg spre "acolo" . stii ca abia m-am intors, da? sa nu speriem omu'zic:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea o stii...m-a lovit si pe mine gandul plecarii de o vreme...nu mai simt ca e "acasa" nicaieri si nu stiu sa definesc inca starea de dor de casa...asa ca imi imaginez acum ca plecarea si luatul de la zero m-ar face fericita. Stiu asa de bine cum sunt intoarcerile :(
    Vreau sa plec, dar deocamdata trebuie sa fiu adult, sa imi pun termopane si sa imi vad de job. Grila de toamna and stuff. I hate this.
    Pentru mine, 800 km e putin :)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai tu te duci cu treaba in primul rand,nu de amorul cel mare , asa trebuie sa stie si el;-)

    RăspundețiȘtergere
  5. te puuup, draga mea si asteptam poze de la nunta...banuiesc ca ai fost d-ra de onoare...sau cumva sora ta voia o d-ra de-adevaratelea? hi hi hi si eu am avut acea stare in care simteam ca nu apartin acelui loc, numit Romania...si am luat masuri imediat:) eu am o vorba: "fie piinea cit de rea, tot mai bine in Haberica" hi hi hi...ce ma mai hilizesc aici pe blog la tine. Voiam doar sa iti urez bun venit si sa ai grija de tine...sint sigura ca iti vei gasi locul intr-o buna zi. Cu drag, Ina

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasa "omu'" sa vina si el la tine. Tu ma stii pe mine. :) Nu vine, spune-i "pa"! Fii rea!

    Bine te-ai intors, si asteptam relatari.

    PS: m-au enervat baietii astia de la tine de pe blog are s-au contrat cu mine in comentarii, sint sensibili ca niste fete! mai sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  7. du-te peste el..exact..dar cu treaba! tin cu lumi:). fugiti in lume, dc nu merge cu el, gasesti altul!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca e grec, uita-l.
    pentru greci, vara, sau "sezonul" la ei este o nebunie. inainte de inceperea verii, grecii termina relatii, la ingheata, le omoara, pentru ca vin turistele. dupa care revin la normal.
    deci, daca e grec, uita-l.
    si inca ceva. ei pot duce o relatie la distanta, dar numai pentru un singur lucru, amorul ocazional.
    inca o data. daca e grec, uita-l.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ samurai - e grec. e bun si amorul ocazional, nu-i bai. pana una alta eu o sa imi vad de treaba mea.
    @ simona - numai baietii mei te-au chinuit?! ca te-am cetit eu la Woland:))
    hai ca fac poze mici ca sa updatam blogul:)

    RăspundețiȘtergere