duminică, 2 martie 2008

"The Rocky Horror Show" - musical


Alexander Hausvater va monta o noua piesa "The Rocky Horror Show" - un spectacolul, descris ca fiind "colorat, incitant, cu ironii subtile" - povestea lui Dr. Frank'N Furter, un trassexual excentric, care are o pasiune ciudata pentru experimentele stiintifice. In palatul lui intra doi tineri logoditi, care nici nu-si imagineaza ce ii asteapta. Aici il cunosc pe Rocky, barbat creat de Dr. Frank'N Furter pentru a aduce placerea. Spectacolul parodiază filme SF şi horror, printre care şi „Frankenstein“.

La premiera spectacolului, care va avea loc in clubul Kristal din Bucuresti, este invitat si creatorul show-ului, Richard O'Brien.
11 actori (dintre care unul este cel pentru care eu sunt HAPPY, HAPPY, HAPPY!!!) şi dansatori români vor participa la realizarea show-ului.
Si da, ma bucur pentru VICTOR:))
(afisul Ro in curand)

11 comentarii:

  1. care este acela pentru care esti tu happpy happy happy? :D :P

    RăspundețiȘtergere
  2. cum care?! cel mai frumos dintre toti! hihihihih.

    RăspundețiȘtergere
  3. hm... :D...zii initiale..cva... :)) sau ce rol are in musical :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic sa nu ne mai pastram anonimatul:) Initiale? Neh. Tu pui comentariu cu cine esti si eu iti spun cine mi-e drag. Ca asa e corect:))

    RăspundețiȘtergere
  5. am pus anonim ca a mers mai rpd. :D sunt ana...din bucuresti..si sunt la liceu. vreau sa dau la teatru. merge? :)) now your turn!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ ana - Victor. Da la teatru. O sa fie greu si frumos si trist si vesel..o sa plangi si o sa razi. Dar o sa iti placa. O sa inveti multeeeeee. Succes. Vic e un prieten:) Pe care il iubim cu drag caci ne duce acasa cand sunt zapezi pe strazi:))

    RăspundețiȘtergere
  7. hehe..ms de urare! sa inteleg ca si tu esti din teatru..actrita? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Victor e baiatul cret care-l joaca pe Frank? Vezi ca ai pus link la site-ul din anglia, si am vazut ca e site si pt spectacolul lui Hausvater: www.rockyhorror.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. am fost ieri la repetitia generala,
    show-ul este superb.
    Victor a fost genial

    RăspundețiȘtergere