miercuri, 6 februarie 2008

I'm in this NY state of mind:))


Azi am primit un colet de departe. Era cat p'aci sa nu ma duc la posta caci eram convinsa ca am deja ridicat "coletul", dar ce crezi?! Asta era din SUA! Eu ridicasem un colet de la noi. Asa ca am purces si tot drumul m-am gandit, cin' sa fie? cin' sa fie?
Ina sau Dona, clar. Dona sa imi trimeatza adidasi?! Neh, ca nu fu vorba. Ina zicea ceva de o vedere, dar acum e un colet! Am stat la coada cu o emotie! La vama m-a intrebat o cuconitza: ce ati primit? Pai nu stiu, ca nu l-am deschis, nu? Asa ca l-a deschis ea. Fereasca sfantul sa primesti vre'un drog din strainatate, verifica fetele alea tot!
Am intins pe birou minunile si ma rasfatz ca un copil!

Vederea favorita este desigur cu SEX and THE CITY!
Azi-noapte in film avea loc o conversatie referitoare la "geamuri deschise" - intre Sam si Carrie. Am pufnit in ras si in cateva secunde mi-a sunat telefonul. Stiam cine este si stiam ca imi va suna telefonul. De luni de zile o fata imi spune oriunde merg: LASA-TI GEAMURILE DESCHISE! Te duci in Ungaria?? Vai ce barbatii is ungurii! LASA GEAMUL DESCHIS!

Aseara am constatat ca geamurile se lasa deschise si la NY si ca in lume sunt cel putin inca niste oameni care stiu ce inseamna sa ai geamurile deschise! Azi iubesc NY-ul! O pup pe Ina pentru gandurile ei frumoase si pe Sharga pentru puterea cu care inca imi striga in ureche: LASA GEAMURILE DESCHISE!!
(in Bucuresti e frig, eu sa stiti ca nu las geamul deschis pe frigul asta, nu de alta dar ce Sburator va vrea o mireasa inghetzata de frig?? Stai sa mai treaca vara si o sa las deschise toate geamurile, sa ma mai bronzez putin..sa se vaza un pic de piele, ceva..)

Un comentariu:

  1. New York loves you back!!!!
    Ma bucur ca a ajuns plicul meu intact, chiar daca a facut 100 de ani:)

    RăspundețiȘtergere