luni, 4 februarie 2008

Gand de luni

M-a trezit la 9.30. Vorbim mai des decat vorbeam cand eram impreuna. Ce frumos..Nu ne-am vazut de cateva luni, nu ne-am certat si cred ca suntem buni prieteni.

Am o intrebare:
Cand se transforma iubirile in prietenie? Si cum se transforma??

Dzz zice ca am iscat asa ceva cu discutia despre statutul unei fumei. Sunt curioasa ce pareri aveti despre intrebarea de mai sus..
Deci, fetele, pe locuri, fiti gata..

8 comentarii:

  1. Simt ca ma enervez un pic, vorba unei prietene care, dupa ce tzipa bine, zice: "Cred ca...m-am enervat un pic!" Chiar sa nu mai fie povesti despre care sa nu se fi scris?!
    De ce mai suna, frate, de ce mai sunaaaaa? Imi da iluzia ca e ok, ca nimicurile nu mai conteaza, ca "ele" nu mai conteaza, ca ne-am maturizat, ca nu ne mai strangem de gat, ca ne pasa, ca a ramas o "frumoasa prietenie". Si hai sa vorbim si despre ei, si hai sa vorbim si despre ele, si poate sa ne-o si tragem din cand in cand, asa, ca un remember, si ce bine e acum ca nu ne mai preseaza nimic...

    Iubirile nu se transforma in prietenii. Ci in foste iubiri. Adica relatii relativ politicoase, in care lasam loc de buna-ziua, am zice ceva dar nu indraznim, vrem sa parem mature si nu reprosam, vrem sa dovedim ca am trecut peste si putem schimba opinii lejer. Nu stiu de ce insistam sa ne agatem de usi care dau sa se inchida, ne agatam un pic de clanta, asa, ca sa mai intre o raza si sa nu ramanem pe intuneric. Daca nu gasim cealalta usa?! Si, cand o gasim, GARANTAT nu vor mai conta telefoanele, vorbele, intrebarile, amintirile.
    Nici nu mai stiu de unde am plecat, ca m-am inflacarat nitzelush :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm… mereu m-am intrebat cum poti sa treci pe linga un om pe care o data l-ai iubit fara sa tresare ceva in tine. O fi iubirea asa, ca o haina, care atunci cind iti ramine mica o arunci? Un om pe care nu-l mai iubesti sau nu te mai iubeste iti mai poate fi vreodata strain? Let’s go back to where we were.. Nu cred. Am ramas prietena cu o mare parte a lor, cu cei care au putut-o face. Pentru ca ei sunt parte din sufletul meu, sunt parte din mine, asa cum eu sunt parte din ei. Sunt oameni despre care stiu mai multe decit parintii lor, sunt oameni care mi-au ajuns mai aproape decit oricine de suflet si de piele si orice altceva. Imi iubesc fostele iubiri. Altfel, dar tot iubire se cheama.
    Uneori poate dureaza pina sa poti fii prieten cu el(ea), trebuie sa urasti inainte, sa urasti rau-rau, dar apoi ura se stinge. Si dupa ce se sting iubirea si ura, ramine prietenia. Cei mai buni prieteni sunt fostii iubiti, in mare parte pentru ca niciun gind porno nu-ti mai distrage atentia.
    Eu cred ca barbatii si femeile pot avea o relatie de prietenie rotunda abia dupa ce au fost impreuna (ptiu, era sa arunc o vorba porcoasa, chiar acu’ la final!).
    @Anda –dupa ce-o sa mai urasti un pic o sa vezi ce zic;)

    PS: Daca urasc ceva cu adevarat e intrebarea “oare ce-oi fi gasit la el/ea”? “Cred ca pe ma-ta..?!”

    RăspundețiȘtergere
  3. @all - mai fete, eu intreb pentru ca eu chiar is "prietena" cu toti fostii mei:)) La unii chiar si cu nevestele, iubitele, amantele:)) Si vorba Donei..ei sunt o parte din mine asa cum eu sunt o parte din ei. Ah! Prietenie aia care implica sex nu cred ca se cade sa fie numita prietenie..Frate..ne-am despartit, gata! Mai radem, glumim, dar nu parasim incinta. Daca e cu sex..apoi eu zic sa ne impacam si ne mai despartim inca o data:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred asa: ce e EX e EX! Ce tot atita prietenie cu Ex-ul? Si nici nu cred in iubiri multe in timpul vietii, una sau hai doua-trei, sa nu fiu chiar exigenta. Cum adica, am avut iubiri multe? Eu sint si zgircita in dragoste, nu am inima larga sa iubesc asa cu una cu doua si poate de asta am asa o viziune mai egoista, insa o sustin cu tarie. Au revoir!

    RăspundețiȘtergere
  5. Duamne fetelor! Ce imi place cand se "inerveaza" lumea:))

    RăspundețiȘtergere
  6. DA! si mie, si mie:) e constructiv uneori sa fii pissed off:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Conceptul de iubire difera de la om la pom. Tu stii ce zic..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ştiu, doamnă. Eu o tai cu totul.

    RăspundețiȘtergere