vineri, 20 iunie 2008

"Stormy" night

In timp ce vantul smulgea din balcon camasa sora'mii de la Dika, eu cu ochii lipiti de somn si rupta de frig faceam poze..(http://what2do4fun.blogspot.com/2008/06/236-in-morning.html)
Asta se intampla acum doua nopti..
Camasa disparuta am recuperat-o ieri dimineta la 5.20, cand la fel de cheauna am coborat cu parul valvoi in fatza blocului si dintr-un copac am dat jos rebela zdreantza. Langa copac zacea fara vlaga umerasul..
Odata cu camasa am mai recuperat si o bluza de corp de bumbac albastra, pe care am dus-o in casa.
M-am culcat si la 6.30 maica-mea m-a trezit din nou, curioasa nevoie mare despre aventurile mele din noaptea ce trecuse.
Aseara am aflat ca da, am salvat camasa de la Dika si am adus in casa bluza altcuiva de pijama.. Asa ca am decis in cor (noi familia + musafirii) ca bluza de corp/pijama trebuie sa se intoarca de unde a venit, si am aruncat-o pe geam!

Sunt curioasa daca cineva a luat-o bluza:))

joi, 19 iunie 2008

LMA Anda D .>:D<



Astazi e ziua unei fete foarte dragi mie, Anda. Pentru ca ea este putin plecata, ma gandeam ca un camp de maci o sa ii spuna cat imi e de draga:)
La multi ani fetita!
Te astept acasa, cica ne astepta niste eclere, cafele, ciocolata si un film!

Si ca sa fiu in ton cu ziua ta, uite ce piesa primesti cadou:



Charles Trenet - La Mer
Asculta mai multe audio Muzica »

La multi ani!! Sa dansezi azi!

miercuri, 18 iunie 2008

Despre cum il iubesc eu pe Winnie si cum sunt unii



Prin 1999 ma angajam la Alma. Prin 2000 Bobo mi-a dat sa citesc Aventurile lui Winnie the pooh. O carte mica, veche pe care el o iubea. Am citit Winnie, l-am adoptat pe Guitz, am ras si m-am bucurat de padurea lui Christop Robin (in aceea editie in limba romana asa se numesc personajele:)) Christopher Robin este fiul lui Arthur Milne, omul care a scris povestea ursuletului..Sunt o toanta sentimentala..
Pozele le-am luat de aici: http://bilet.ro/teatru/9/243
"Uite!! Winnie in Romania! Pana pe 22 e spectacolul!!"
"O sa ma duc si eu cu fiica-mea"
"Si eu vreau sa ma duc! Mama, cat de tare!! Winnie!!! Iupiiiiii"
"Ce sa cauti tu acolo?" (ironic)
"Ah..Mda, eu nu am copii, asa este, ce sa caut acolo..Plm..Doar eu si Costas ne bucuram de Winnie..retarzii ce sa zic"
How fucked up is this world?! How can you be so mean?



Pentru copilul din voi:



Winnie the pooh - engl
Asculta mai multe audio Animatie »

si versiunea in limba rusa (pentru care ii iubim pe Sharga si Patlem):


Winnie pooh - russian
Asculta mai multe audio Animatie »

Casa Cernica sau cum se face biznis..

La invitatia Michaelei Platon am mers ieri seara la Casa Cernica cu domnul meu. Dupa un Bucuresti oribil, aglomerat, mizerabil, ne-am trezit la un moment dat foarte aproape de padure, intr-un decor de poveste, la Cernica.
Coquet Groupe a inaugurat ieri acest spatiu urias in care se pot desfasura cam orice fel de evenimente, de la nunti, botezuri, cumetrii pana la evenimente corporate - team buildinguri, expozitii, targuri, etc.

Ne-am simtit excelent si ne-am bucurat de intalnirea cu Marc Paton si cateva chipuri cunoscute, am mancat bunatati, am baut si am si dansat putin (eu pe loc, in mintea mea, desigur).

Ce face Coquet Groupe de fapt la Cernica?
Pai..exista doua corturi - unul de 1000 mp si unul de 300 mp, exista echipamente profi de sunet si lumini, exista dept. de catering si spatiu de montare a acestuia (f. buna mancarea, nota 10!), exista toalete de 5 stele (incld. spatiu de dush!), exista cam tot ce ai avea nevoie pentru cam orice fel de eveniment..
Pentru ca totul este al lor si aici ma refer la logistica - mobilier, scule, etc - preturile sunt foarte bune, adica MICI. Imi pare rau ca am plecat caine surd la vanatoare si ca nu am luat aparatul foto cu mine caci erau chestii de fotografiat acolo..

Fac o mica lista cu ce se poate face acolo, din ce tinui minte:
- conferinte
- party-uri
- parade de moda
- lansari de produse
- se pot monta piese de teatru
- filmari
- photo session
- concerte live

Oricum ei au si site: http://www.cochet-groupe.ro/
Ah! In cortul mic - gen spatiul destinat pentru Club au dansat niste copii foarte misto. Si apoi a cantat Alex ("Dragoste la prima vedere", Dansez pt tine, etc). Foarte tari dansatorii, foarte misto baiatul Alex..hiihihih

Uite am gasit si pozele: http://www.cochet-groupe.ro/galerie_foto.php?cale=85

(ce pacat ca eram imbracata ca o gravidutza si el m'a inervat teribil!:))))

Back in biznis

Am permis! Nou, caldut asa..Vineri are fata si pasaport nou! Cald si el. Doua acte facute la cateva zile distanta, doua poze cu alta persoana..In pasaport sunt satena, cu freza mea emo, taca-paca. Ei bine in permis..alta cucoana! Blonda tuata, cu camesha, perul prins, cercei cadou de la Onutza, ce sa zic..alta Marie cu alta palarie. Ce bine ca o sa intru iar in legalitate si o sa am doua strese (nu stresuri!) mai putin!
Foarte frumos la Politie, in noul sediu situat la dracu' cu carti! Conform site-ului, noua cladire se afla la NUMAI 200 de m de statia de metrou Aurel Vlaicu. 200 de metrii de care?! Masurati de cine?? Am mers de mi-a crescut parul! Ce tampita eu, sa nu vreau sa merg cu masina cu permis expirat, nu te intreba nimeni nimic frate! Am ajuns acolo dimineata pe racoare, la 9.45 eram gata si am avut de stat 2 ore ca sa mi-l si iau. Deci! Lejer ma puteam duce cu masina in loc sa ma dau cu metroul (un loc nu mi-a dat si mie nimenea, desi se vedea clar ca citesc si ca mai am cateva pagini!!), apoi cu taxi-ul ca sa beu cafea cu Oana..
En fin, bine ca s-a terminat. De maine iar in trafic! Ce bine, draga de Bubu ce o sa se bucure de mine!

De la dragoste la ura

Am avut candva, demult, un foarte bun prieten. Cred ca eram indragostiti la un moment dat, nu reusesc sa ma prind, dar de cateva luni omul asta este ALTCINEVA si mi-e groaza sa admit ca am putut sa il plac vreodata..
In Persepolis Marjane Satrapi povesteste cum atunci cand iubim il vedem pe cel de langa noi mai bun, mai frumos, cum nu ii vedem defectele si cum de fapt iubirea ne deformeaza realitatea.
Ce am mai ras cand am vazut asta in film..
Oare cand ii iubim, barbatii sunt la fel de mitocani?! Oare le auzim grohaitul, ragaitul dupa masa, besinile, oare ii vedem cum sunt ei de fapt?! Sau vedem numai ce vrem?
Mai e alta chestie! Poate cand ii iubeam noi ei nu erau chiar asa de mitocani! Poate este urat sa generalizez, caci eu am iubit asa niste barbati misto..curati, manierati, finutzi..inteligenti..niste domni futu-i mama masii!
Sunt dezamagita, scarbita, nervoasa si simt nevoia sa fiu vulgara si sa ii spun astuia cum i-as da un picior in ma'ntelegi, poate isi revine..Insa ma indoiesc ca am in ce sa ii dau acel picior..Cumva mie imi atarna intre picioare niste boase mai mare decat va avea el vreodata.

luni, 16 iunie 2008

Alive..

Si ca sa ma creada cineva ca is ok, iata dovada..Am facut poze..
Aici: http://what2do4fun.blogspot.com/2008/06/fly-away-from-love.html

Si zilele trecute am gatit..
Aici: http://moodboardfood.blogspot.com/2008/06/supa-inei-cu-creveti-home-made.html

Dat fiind ca de ceva vreme nu am mai "simtit" sa fac poze (adica poze cu pasari..) iata ca azi am avut ocazia sa surprind iubirea in varf retezat de plop.
Si tot pe card, in aparat am gasit dovada ca am si gatit acum cateva zile! Deci..I'm alive..

Despre cum nu imi place mie de nimeni..

Cred ca mi s-a stricat ceva. Un surubel este slabit si din cauza lui mi se duce naibii viata, nu ma prind unde este surubelul, nu stiu care este unealta cu care sa il strang. Toata lumea m-ar cupla (vreau, nu vreau) cu cineva..desi eu strig tare ca MI-E BINE! Si desi nu imi este bine mereu, nici nu mi-e greu..

Imi zice L acum o vreme: fata! te cuplam cu X, este foarte misto. Am ras si mi-am dat seama ca nu ar strica sa cunosc oameni noi. X era misto, dar nu stiu cum naibii surubelul a scartait tare si X a disparut la fel de repede cum aparuse.
Apoi O zice sigura pe ea: musai sa cunosti pe M, fix ca tine, nebun, tenesi la costum, masini, etc.

Si eu (cu surubelul meu defect) am zis, la naiba, nu imi trebuie sa cunosc pe nimeni, imi scartaie un surubel si nu pot sa plac nimic.
G a aparut razant, mi-a adus aminte cum este sa te iubeasca cineva, apoi Tzac! surubelul! Si G a disparut, lasand in urma-i parfum pe perna..

L-am vazut pe M si mi-am dat seama ca O avea dreptate. Si ca M era ok, M era inteligent, viu, misto, nebun..ca mine..etc.
Si ma gandeam, al naibii surubel, de ce nu scartaie deloc ACUM??
Ah! Pai da, cum sa scartzaie surubelul? M are o iubita, mie si surubelulului ne place cu adrenalina, cu sange pe pereti.
Cum sa scartzie nemernicul de surubel la un barbat care e luat si indragostit lulea? Neh..Surubelul are o problema si din cauza lui si eu. Nu e vorba ca nu imi place de nimeni, ca nu vreau pe nimeni. E mult mai grav.
Eu il iubesc pe EL pentru ca e imposibila iubirea asta.
Imi place ce M pentru ca e "luat", nu mi-a placut de X pentru ca era "la dispozitie/dornic/liber"..whatever, la naiba cu surubelul, futu-i mama masii de treaba.

Trebuie sa gasesc unealta care sa stranga surubelul caci nu il mai suport!