vineri, 5 decembrie 2008

Bad moment..but show must go on!

Pijama roz, picioare inghetate. Le pornographe. Branza, zacusca, ceapa, slana, carnaciori oltenesti, salata de vinete. De ieri. Suc de merisor de la Ikea. Stefan Banica junior. Buzdu si Morar. Bani pentru copilasi. Zaping.
Cadou luat de mine, mie insami. O casa goala. Nimeni care sa ma trezeasca pentru a participa cu mine la complotul Mos Nicolae. Cisme goale, multe. Goale toate. Lenea mea de a ma duce sa imi asez ceva in ele in miez de noapte. Film ok. Mmmm..Zacusca buna. (Mama mea) .Patru felii de paine. Victoria goala si deloc ispititoare.
Rien de special. Je t'embrasse. Les garçons se carresaient. Slab film. Delete.

Hmm..bad moment, bad movie, good food.

Me sleep now. 2 tired for this. No more Saint Nicolas..
(habar nu am cum pot sa mananc in continuu si mai ales unde intra atata mancare?!)


Latter edit: la Antena 2 e Anca Parghel. Morar canta la acordeon si ea e un zambet toata, intr-un colt citesc in memoriam si tac. Tac si nu plang caci eu am spus ca nu voi mai plange niciodata, decat daca moare cineva. Intre timp am decis ca nu mai moare nimeni. Mai pleaca unii..altii. Unii mai vin sa te vada. In somn. Uite cum Anca e un zambet toata! Rade din tot sufletul!

"Nu se tine boala de noi! .... Supararile aduc mereu ceva bun.... Doamne, daca tu ma lasi, cine ma mai ia? ...Am revenit la viata. ..Este treaba mea cu Dumnezeu, eu aici apar ca o printesa caci respect publicul...Nu vreau sa accept, nu se poate la pat.. Fiecare bucatica din viata noastra este un miracol..

Ce depresie, ce tristete..Nimic nu valoreaza cat un zambet. Luptatoarea Anca rade si joaca hora cu ochelarii de soare si rochie cu spatele gol. Cat de mandri sunt feciorii ei de minunea asta de mama pe care toti o iubim atat de mult..
La tvr1 e o Anca tanara care ne canta despre ziua de ieri


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

>:D<

Azi e ziua unui om pe care il iubesc. M-am trezit cantandu-i La Multi Ani in gand, prin casa. Am plans apoi in masina cand am auzit vestea cu Anca.
Mi-am sters mucii cand m-a sunat el si am fost vesela pentru ca el este o minune. Anonimii ironici vor cere povesti de amor si picanterii, nu? N'am. La multi ani baby-ciucisan.

E din nou atata liniste..

Si totusi vom face un pic de zgomot. Una din melodiile mele favorite. Una din vocile pe care le iubesc. O femeie pe care nu o voi uita niciodata. 


Azi a plecat si Anca Parghel. Nici macar nu se grabea, mie mi s-a parut ca mai avea atata treaba..Sunt convinsa ca plecarea ei are legatura cu niste lucruri despre care noi, oamenii de pe planeta asta nu prea stim multe.
Cat esti de vesela si de frumoasa...



Iubirea noastra nu are apus..

miercuri, 3 decembrie 2008

Esti ceea ce bei


Faimosul cocktail Bloody Mary implineste 75 de ani. Multe restaurante s-au gandit sa sarbastoreasca cu fasta, in USA un lant de restaurante - TGI Friday's vinde bautura la preturile din 1933 - adica 99 de centi, in toate localurile din NY.
Bautura - vodca si suc de rosii, impreuna cu alte ingrediente - a fost inventata de fapt la Paris in anii '20, la Harry's New York Bar, de catre Fernard Petiot, care a servit-o, printre altii lui Hemingway si F. Scott Fitzgerald. Cand Petiot s-a mutat la NY a perfectionat cocktailul adaugand Tabascao. Din 1933 bautura este servita la Hotelul St. Regis Hotel.

Bloody mary
50ml vodka
2 dashes worcestershire sauce
4 dashes Tabasco sauce
Pinch salt and pepper
5ml fresh lemon juice
120ml tomato juice
Celery salt (optional)
Horseradish (optional)

marți, 2 decembrie 2008

Pustiu

Am visat oribil. Atat de urat incat nici macar nu ma mai sperie amintirea acelui vis. Mi-am adus aminte acum de acest post. In afara de imaginea insangerata din vis, din timp in timp ma bantuie gandul despre el..In rest e pustiu tot. Daca da Dumenzeu si sunt ok cu capul, pe 20-21 ma urc in tren si plec. Departe. Ma duc undeva unde vreau sa deranjez pe cineva, sa ma cert cu cineva, sa fur hainele cuiva, sa ma dau cu parfumul cuiva, sa gatesc pentru cineva, sa rad cu cineva, sa merg la cumparaturi cu cineva. Si acel cineva sa nu fie oricine, ci ea. Ma duc la sora-mea. Probabil ca o sa lucreze non stop dar oricum o sa o vad mai mult decat o vad de aici pe net. 
O sa umplu partea de pustiu din mine, cel putin partea pe care a lasat-o ea goala. Restul..mai au de asteptat.