vineri, 22 februarie 2008

ZURLILANDIA si copii (www.zurli.ro)

Cand Mi s-a apucat de petreceri cu copii s-a creat o isterie generala. Casa era plina de costume, la masa din bucatarie au stat pe rand Cenusareasa, Alba ca Zapada, Testoasele Ninja si multe alte zane (pe unele nici nu le mai tiu minte). Rochitele cusute cu grija, baghete magice care fac minuni, paiete si volane, dantele..Totul este o poveste in Zurlilandia.

Aveti copii? Eu am. Am doua fete cucuiete care cresc prea repede si ma sperie cu maturitatea lor..Maria si Luna Plina. Mai am o fetita care este inteleapta si cuminte, este o artista de cand s-a nascut, pentru ca tata este artist..ea e Maya. Mai am o fetita pe care o cheama Ioana si care are cel mai frumos zambet de pe planeta. Apoi este Nana-Naria care este deja o domnisoara si care a crescut repede-repede..nici nu stiu cand..
Am si un baiatel, micul Soricel din Casa Rosie. Si el este mare dar in sufletul meu a raman un pui de om, are in mintea mea tot 4 ani. El este Corneliu..
Mai sunt inca o multime de copii, ai mei. O parte sunt inca in burticile mamelor lor, spre exemplu la Kiki este un micut personaj Lyonez care se va naste anul asta, la Dana este un alt micut personaj..apoi este mica Monica - ea are deja 1 an..si mai este Maria Alexandra cea frumoasa - ea va face curand 1 an..si Maria Cristina care are deja 3 ani si este un fenomen..(am uitat pe cineva??)

Este adevarat ca eu nu sunt chiar mama (biologica) a acestor copii, dar asta nu ma face sa ii iubesc mai putin. Este la fel de adevarat ca in Zurlilandia eu nu am varsta, deci acesti copii nu imi sunt de fapt copii ci imi sunt prieteni sau chiar frati..
Lumea asta magica ne face sa zambim, sa uitam de stresul de la birou, din trafic. Stiu ca nimic nu se compara cu zambetul unui copil si ca nimic nu ma face sa uit mai repede de orice grija. In filmul ala despre care am tot vorbit (The secret) la un moment dat se spune asa: in ziua in care grijile te apasa si in minte is numai ganduri negre, inchide ochii si imagineaza-ti un copil care iti este drag, razand. Toate grijile or sa iti dispara:)

Cand vreti sa va faceti copilul fericit cautati magia din Zurlilandia:) Petrecerile lui Mi nu sunt niste petreceri obisnuite, sunt sarbatori la care copii si parintii se descopera, se joaca..Parintele devine copil si uita de ziua de munca, se joaca cu copilul si cu invitatii, nimeni nu sta, nimeni nu este singur sau trist! Stiti ca la petreceri toata lumea danseaza, da?
Mai stiti ca de Zurlilandia apartine si divizia de Petreceri de Botez? Acele petreceri speciale cu ursitoare?

Asta seara voi sta la masa zanelor! (btw..am fost si eu zana, ca sa fie clar..este adevarat ca eu am fost o zana speciala:))

joi, 21 februarie 2008

Un joc

(ma tot gasesc oameni pe care eu apoi ii caut si ii descopar si asa ma bucur ca ei m-au gasit >:D<)
Am gasit la Luminita un joc frumos pe care ma apuc sa il pun in practica.Hihihi, ce frumos si ce ma bucur!
game rules: go to google images search for your answer pick one image from the first page post it!
1. The age you will be on your next birthday:
2. A place you'd like to travel:

3. Your favorite place:

4. Your favorite object:


5. Your favorite food:

6. Your favorite animal:

7. Your favorite color:

8. The town in which you were born:

9. The town in which you live:

10. The name of a past pet:

11. The first name of a past love:

13. Your nickname/screenname:

14. Your first name:

15. Your nick name:

16. Your middle name:

17. A bad habit of yours:

18. Your first job:

19. Your grandmother's name:


20. Your major in college:
Sunt interesanta, nu?
Hihihi

Back in biznis

Nu mai scriu nuvele si fictiuni, nu mai scriu romane penibile despre "iubiri".
Am primit spre citire o carte si deja sunt la jumatatea ei. O sa scriu despre aceasta carte cand o sa ajung spre finalul ei, cert este ca am constatat ca nimic din ce as scrie eu nu a fost deja scris de altcineva..
Cartea pe care o citesc este povestea unui barbat.

Citeam si ma gandeam ca baiatul meu vrea sa ma pedepseasca dandu-mi sa citesc asa ceva, nu cred ca vrea sa imi deschida ochii asupra unei realitati despre care crede ca nu is suficient de constienta, cred ca vrea sa ma puna in fata unor fapte, a unor situatii pe care cineva le-a deja trait. Mi-a spus ca este o carte grea si totusi eu am sorbit fiecare cuvand din ea, nu mi s-a parut grea deloc..

Mi-e bine. Trebuie sa fac ceva, altceva. Am terminat cu scoala si ma gandesc cu groaza: EU ACUM CE FAC?! Povesteam ieri cu Tomasin si radeam - acum ce scuze o sa am sa ma plang, sa fiu stresata?
Ok, o sa muncesc, asta imi este clar, dar eu tot simt nevoia unei alte provocari. Car dupa mine aparatul foto si nu ma misca nimic destul de tare incat sa il scot si sa apas pe un buton.

Afara este atat de frumos..vreau o dimineata in care sa ma vaz cu babe si sa dorm jumatate de ora cu el. Nici macar nu vreau sa ma bage in seama, vreau eu sa dorm si el sa stea acolo. Atat imi doresc pentru saptamana asta (ce e azi??).
Ah! Vineri sau sambata am decis sa ies si sa ma destrabalez ca o sarbatorire a licentei. Despre trecut balta catre Dona si fetele intreb asa: Pai bre! Nu zisesi ca vii tu in tara?? Anul asta se marita sor'mea, daca o sa muncesc mult trec balta - hai sa ne punem de acord si sa incepem demersurile. Vin io si revenim tughedar in Romanica sau vii matale incoace?

miercuri, 20 februarie 2008

Earth Hour


Am primit un mail frumos care suna asa:

Pe 29 martie, ora 8 p.m. planeta va stinge luminile timp de 1h pentru a capta atentia globala asupra transformarilor climatice.

Putem incerca impreuna sa raspandim vestea si de ce nu? sa ne alaturam oraselor lumii.
http://www.earthhour.org/user/dqyr

Acesta este un clip cu detaliile evenimentului din 2007
http://wwf.ca/earthhour/

Sa aveti o saptamana luminata de soare si sa reusim sa folosim electricitatea cat mai rar.

ps: pana atunci, ne apucam sa modelam niste lumanari :D

http://naivedesign.blogspot.com


PS al meu: am luat 9, se pare ca is buna la dat cu gura:)) Am terminat cu scoala si sunt foarte fericita:)
Love iu all

marți, 19 februarie 2008

Primul rezultat

Luat examen.Zi crunta, stomac strans.Rau fizic..Nu am mancat decat
putina pizza.O planeta a stiut prin ce trec si da!! asta ma face
puternica si imi da forta cand simt ca nu mai pot. Am fost fericita si
am trimis numai ganduri bune si raze in lumea asta mare. Mai am
miercuri proba orala. Doamne ajuta. Va pup pe toate, in toate
colturile lumii asteia rotunde! Si va multumesc. In asta noapte o sa
dorm bine, o sa visez frumos si maine o iau de la capat..

luni, 18 februarie 2008

Calde, de dupa examen

Am scris numai patru pagini, desigur nu mi-a picat nimic din ce imi doream, ne-au omorat cu Campia Banatului si Anglia de Nord si Centrala. Partea frumoasa a fost al treilea subiect - Potentialul Turistic in Bucegi. Partea cea mai grea este de acum pana in seara asta cand se dau rezultatele..imi tzatzaie fundul si am un nerv la stomac..
Ce ma enerveaza emotiile astea! Vreau si eu emotii de oameni mari, sa astept sa vad daca iau fiica-mea premiul I sau II..
Am obosit. Ma simt slaba si sfarsita fir ar sa fie. Am venit putin la birou si astept sa treaca vremea.

duminică, 17 februarie 2008

Duminica seara

Stau acasa de cateva zile. Ma trezesc la 9.30, beau cafea si invat. La fiecare doua ore fac pauza, mananc, fumez o tigara si ma intind. Ma doare spatele mai rau decat cred ca o doare pe bunica mea..Am avut 17 subiecte uriase in programa de licenta, le-am impartit frumos si am zis ca daca fac 4-5 pe zi, m-am scos. Dar nu a fost asa. Desi absolut toate sunt chestiuni pe care le-am "invatat" in cei 5 ani de zile, mi-a fost greu sa le recitesc. M-am trezit acum doua zile cu Obcinele in minte, ma culc incercand sa ordonez masivele muntoase in mintea mea, totul e un mare puzzle. Mi-a placut la scoala asta, mi-a placut sa invat.
Ma gandesc cu groaza la ceva: cand oi termina cu licenta si cu stresul, ce motive o sa mai am sa ma plang?!
Lucrarea de licenta mi-a luat doua luni, poate ca am vrut sa fac pe capoasa si nu mi-a dat mana sa dau 7 milioane pentru a imi cumpara o lucrare facuta de unii "de pe net" (mai bine plec intr-o vacanta cu 7 mil!), asa ca am tras ca magarul doua luni si am scris eu cu mana mea fiecare pagina. Sunt multumita dar acum, cu numai cateva ore inainte de marele examen sunt asa..muta.
Ma doare spatele asta de crap..sunt ca o biata hoasca, nu am iesit din casa de doua zile. Vreau sa scap de examenul asta, sa il iau si sa ma intorc la munca.
Mai vreau sa imi fac niste ordine in viata si sa ma asez locului.
Am obosit si sa te astept domnul meu..Chestia aia cu "dragostea invinge" e rasuflata. Indiferent cat e de puternica dragostea mea si cat sunt eu de cuminte si imi vad de treaba, altele sunt mai importante. Gen..dragostea lui:))
Cred ca imi este dor sa ma indragostesc, desi sunt (paradoxal) indragostita.

Miercuri este sustinerea lucrarii, adicatalea "Oralul". Mai am de citit ultimele trei subiecte si ar trebui sa ma culc, dar nu mai pot. Imi doresc asa:

Potentialul turistic al Maramuresului
Relieful glaciar
Piata turistica

hihihihi! Ce frumos ar fi sa si stiu bine subiectele pe care mi le doresc:))
Sa imi tina cineva pumnii maine dupa ora 10. Ma duc cu fruntea sus, dupa experienta cu Crivatul nu mai apelez la surse de inspiratie ever :))