vineri, 7 septembrie 2007

Tot vineri

am scris mult si am sters tot. Oricat as scrie si oricum as scrie, apare mereu acest personaj care omoara tot ce e bun si frumos sau trist in mine. Cu o afirmatie nepotrivita care ma face sa imi inghit tone de lacrimi. O afirmatie care sterge picul ala de uman si care scoate la iveala OMUL rau. Asa ca nu plang si nu scriu ce vroiam sa scriu. Ca era trist oricum.
Dar era ceva care m-ar fi eliberat. Insa se pare ca totul se petrece cu un motiv. Deci! Sa fim rai!

Vineri

O dimineata inceputa trist. Nu vreau sa vorbesc despre asta. In rest totul este minunat. La fel ca in fiecare zi. Azi nu scriem despre filme, muzica sau carti.
Azi asteptam ora 18.00 ca sa ajungem acasa si sa stam cu familia. Sa stam si atat. Tata o sa fie plecat pana spre seara, o sa intre in casa obosit si o sa ne povesteasca de ale lui, de peste zi. Noi o sa il ascultam si o sa radem. Mama o sa il mai intzepe putin, in stilul ei caracteristic. Sor'mea o sa se retraga in micul ei iatac si o sa ne ignore total.
Ea doar se marita si o sa plece departe de noi si o sa scape de nebunia asta pe care eu o iubesc. Vorbaraia din casa.


Maica-mi i s-a pus pata pe papagali. In fiecare zi imi spune ca vine iarna si ca trebuie sa scapam de 3 dintre ei. In fiecare zi ii spun ca eu ii iubesc si ca nu pot sa ii dau asa pur si simplu. Ea insa are un plan bine gandit. Cat a stat la coafor a vrajit-o pe biata Gabitza (maestra in ale parului nostru) si gata! O pasare o sa plece la Gabi acasa, un cadou pentru nepotica ei. Inca una mi-o marita peste drum, la nu stiu ce colega de-a ei de birou, una de care nu am auzit never ever, dar care are un copil si vrea o pasare!
Mai sunt trei. Trebuie sa mai gasim un om care sa vrea un pui frumos, galben sau verde. Canta toata ziua, mananca si fac o multime de caca. Apa trebuie schimbata zilnic. Nu o schimbi, mor de sete. Caci nu numai ca nu mai vor sa bea din ea, dar mai fac si niste caca acolo! Ca sa fie siguri ca te vei simti vinovat ca nu le-ai pus apa proaspata.
(Asta este unul din puii adoptati de Pusa. Campion absolut la baut de bere si imbaiat in bere.)

Ca sa intelegeti despre ce fel de pasari vb va atasez cateva poze:)
Este o pasare care pofteste ingrozitor la orice este de mancare. Ai bagat ceva in gura, tzusti! e acolo. Trebuie sa fii atent sa nu deschizi gura prea mare:)))
Si tre sa fi atenti sa nu lasi cumva farfuriile cu mancare la vedere. Se va napusti ca un uliu. Nu sa se infrupte cum ati putea crede, ci sa deguste tot. Putina friptura, putin cartofior, orezel. Totul de pe marginea farfuriei.
Hihihi!

joi, 6 septembrie 2007

A venit Toamna!!


A venit frigul, am scos shuzii din cutie. Azi au castigat o cursa pana la birou si sa prin masina Tunderbirzii, iubitii mei papuci de clown:)


Am primit de la Fratele Boje, zis si BojeMoi una bucata bratzara, hand made de africani, de la Sziget. Frumos. Ghiuzel madam. O port din ziua 1. Am fost sfatuita prieteneste sa nu imi bag surubelnitza in ea! Nu trebuie sa stiu EU exact din ce e facuta. Cica sa stau linistita. Mi se par asa..niste capacele, cumva. Care se muleaza unul in altul.

Zurlilandia si magia



Daca aveti o minune de copil si vreti sa il faceti fericit, daca vreti sa vedeti reactia minunilor de mai sus pe chipul puiului vostru, va indrum cu drag spre Zurlilandia.
Este un loc magic unde au loc numai surprize. Zane bune vin si aduc bucurie, o Zana rea vine si de obicei sfarseste pupata de un copil care stie ca nu e chiar o Zana rea, este doar mai ciudata si neinteleasa. In Zurlilandia copilul este tratat ca un mic Om Mare, asa cum si este!
Este o lume de poveste, magica. O lume in care cei mici interactioneaza cu personajele, o lume in care pana si oamenii mari uita de sacou si de servieta cu acte, uita de traficul din oras si de seful nervos. Este o lume in care toti suntem copii si ne jucam.

Zurlilandia este pentru copilul tau si pentru copilul din tine.

Ah! Sa nu uitam. In afara de petrecerea pentru ziua de nastere, Zurli se mai ocupa si de invitarea Ursitoarelor la botezul micului tau nou-nascut.
In plus se mai poate "aranja" o petrecere de firma, pentru copii angajatilor, o petrecere pentru lansarea unei gradinite, o petrecere tematica - indiferent de ocazie...orice motiv de a participa la ceva magic este binevenit:)

Locuri de omorat vremea

Ma gandesc sa "scot" diversi oaspeti veniti de peste hotare. La o masa, la o cafea, la un suc seara, la un dans noaptea. Si tot gandindu-ma imi dau seama ca viata mea se termina de obicei la ora la care fetele inca nu sunt gata de iesit in oras:))

M-am babit. Sau poate am ajuns sa apreciez un fum/un vin tras cu un amic drag si o povesteala sau un film. In defavoarea unor pahare de tequila, zbantuiala ca in spotul Coca-Cola, ape curangand peste trupul meu parfumat si cremuit, rimel pe gene si sub ochii dimineata, mahmureala si tata razand si servindu-mi ibricul cu zeama de varza.

Unde se duce omul modern in noptile de toamna sau vara tarzie? Unde se mananca bine, unde se bea bine, unde se danseaza bine in micul nostru Paris?

Si mai ales unde "se danseaza" femeile singure ( alea ale caror barbati muncesc in weekend) ?
Sper ca numai eu am ramas babetta si antisociala. Restul lumii sper ca petrece si ca ne va da de veste unde se poate iesi ziua si noaptea.

miercuri, 5 septembrie 2007

Dupa ea - opinia mea de OAMA

Am fost la film. Am postat si dincolo. Dar trebuie si aici:))

Dupa ce am ascultat-o pe Alexandra Olivotto la radio si ea a zis in mare "de rau" despre aceasta pelicula, am mers totusi sa vedem. Caci e bine sa vezi ce se mai face in Romania la capitolul cinematografie (cu bani de la Cnc si cu sprijin de la o agentie de publicitate, ca doar Stefan eroul nostru lucraza in agentie)
Si cum suntem oarecum familiari cu experientele cinemato/publicitare, ne-am inarmat cu ochiul soacrei si am purces la criticat. Povestea cu naluca nu-i rea, dar este asa de previzibil tot ce se petrece.. Sunt totusi doua chestii care salveaza acest film: Dragos Bucur - care nu a fost "el" (asa a zis Clementte!) pana la cadrele asa de americanesti cu personajul in masina, tras pe dreapta, in fata unui urias bilboard - in cate filme am vazut asta?!?!? si desigur maestrul Victor Rebenciuc - Nea Petrica.
Bucur este un actor. Asa cum trebuie sa fie un actor. Mi-a lipsit putin Vasluianu din povestea asta, voi ce credeti?Mi-a placut cum s-a filmat asa cool, sub apa si cum a sesizat Clementte ca astia i-au acoperit tatuajul!! Despre Dragos numai de bine. Cred ca putem sa fim mandrii ca avem si noi cativa actori pe care eu cu drag ii trec la categoria "complet". Actor complet.In rest despre casting - Anca Florea - fata asta este o frumoasa, dar nu pot sa nu o vad ca in spotul Wash and Go. Parca are o stampila.. (wash and go era, nu?)

De fapt tot filmul mi se pare o lunga reclama mascata la Mango, Neoset, bulion Regal si desigur Hyundai! Apai e un cadru asa frumos in film! Numai bun de reclama. Si se vede numele in clar, frumos:))Anca Florea nu pare o tanara mama. Este slaba si firava. Iar copilul..fetita este si ea o frumusete insa nu are nici o treaba cu actoria inca. Replicile sunt usor stupide, nu asa vorbim acasa! Parca numai Bucur stie sa fie si tata si golan si betiv! Iar chestia cu numele copilului..Da-o pisici de treaba - Toto?? Pai ce, e catel? Sunt o multime de nume frumoase de fetite. Toto?!Restul personajelor sunt .. de netinut minte. Din pacate.

Valentina este o frumoasa. Nu cred ca prestatia ei este un rol. Mie imi place de ea oricum, mi se pare un om care a ajuns undeva provenind dintr-o familie modesta. A muncit si a fost bine inzestrata de natura. Fata asta nu e actrita.. chiar si ea a declarat asta. Este doar un vis de fata. Ca si in film. Deci uite inca o alegere buna.

Dana Nalbaru mi s-a parut imbatranita.. Ori make-up a fost prost aplicat/ales. In loc sa ii estompeze "laba gastii", mai ales la close-up, fata noastra avea pe fatza tone de pudra.Freza invechita, hainele aiurea alese. Pai un pic de research se cerea inainte de filmare, zic. In agentii fetele se imbraca frumos, cu gust. Imaginea e totul, se stie. Iar aia cu facutul de cafea m-a spart:)) In fine, film, fictiune..sa zicem..

Povestea. Povestea nu are nimic care sa te atzatze. Eu am vazut aceast film catalogat ca Drama altfel. Pentru mine a fost o comedie de situatie. Atat. Cu un iz de telenovela.Revin la copil! Mai oameni buni, eu vad zeci de fetite la casting. Copilul asta este o frumusete repet, dar nu avea ce cauta in aceasta poveste. Este o fetita durdulie, clar nu o trimiti la balet (desi..sa ma ierte mamele din lumea intreaga, dar am vazut numai fetite rotunjoare la balet, nu inteleg..). Nu semana deloc cu niciunul dintre "parinti".. deloc. El brunet, ochi caprui, fatza osoasa, ea slaba, piele alba, nearga la par, ochii albastrii. Copilul maronel, par usor ondulat, ochii verzi albastrii. Al cui e copilul??

Insa!!! de ce am zis ca acest film este o comedie - Marius Vintila! Nu am mai comentat live un film si ras atat de multa vreme. Pe 94.8, la un post de radio se tine o emisiune. Care nu e delimitata in timp si spatiu. Vintila este prezentatorul forever. Indiferent de ora, zi sau noapte. El are aceasta emisiune interactiva. O emisiune in care Vintila zice cu "natiune", ca Gheorghe pe vremuri (remember?). Pe Marius il suna diverse voci care povestesc tot felul de mascari. Cu niste voci cu numai voice overele stiu sa aiba! Cand vreodata se aude asa la radio, in direct, un ascultator??? Am ras cu lacrimi.

Multe greseli in filmul asta.Sunetul foarte prost facut. Muzica specifica filmelor romanesti. Adica proasta. Kana Hashimoto minunata ca de obicei. Mi-a placut sticluta aia magica pe care a folosit-o ca sa il execute pe Bucur, pardon Stefan. Care Stefan nu m-am prins eu de fapt ce era el in agentie?! Account? Copy? Creativ??

Si Andrei Aradits, zis George in film ce era? Fost sef pe jobul ala, aha. Oricum eu zic ca Aradits ar fii putut da multa savoare filmului. Asa bine il prind pe baiatul asta rolurile de rau...In agentia m-a enervat o CARTE. Cartea cu ADVERTISINGUL. Rol important. Asa este in TOATE agentiile, nu? Pe perete au un poster pe care scrie clar PUBLICITATE, ca sa stie lumea ce fac ei acolo. Si pe fiecare birou, masa, colt de zid, peste tot zace, trista in prista marea carte cu coperta rosie a ADVERTISINGULUI. Una la inceput de cadru, asa usor out of focus, si inca una identica desigur, la Stefan / Bucur pe birou.Mi-a placut. Pentru ca am ras. As fi vrut sa se intample ceva cu el si cu Naluca. Povestea lor se termina ciudat. El, tatal este salvat de copil. Si se intoarca la familie. Nu tu un contact cu naluca, nu un pupat, nimic..

O poveste cum nu este. Barbatii sau noi, femeile nu ne lasam asa nalucile balta! Ii cautam pana ii gasim, ne imprietenim cu ei si apoi ne vedem de viata. Pai ce poveste e asta? Cum sa se termine asa?Ah! Da, am uitat. El trebuia sa mearga acasa la sotie, care plangea si deci plangeau si bebelusii in burta. Si daca ea mai plange o sa moara.

Eu ma duc in camera mea sa ma gandeasc.

PS - RALOS???Cum Ralos frate?! Alt nume mai creativ asa nu s-a gasit?! Inteleg, e filmul de acum 2 ani, dar orisicat..RALOS? Ca brandul ala cu produse de par KALOS?? Si ce e aia RALOS????

marți, 4 septembrie 2007

Mitocanca

Drumul meu catre casa este presarat cu niste ambuteiaje, muzici de calitate, fre'o 30-38 grade, nervi, colegi de trafic normali, Ratbisti care se cred buricul pamantului, vatmani care te-ar ucide ca pe o musca daca te-a pus necuratul sa fii pe linia lor (de acasa) si..mitocance.

Mitocanca este o specie des intalnita in trafic. Exista desigur si mitocanul, dar azi ne vom referi exclusiv la dna. Mitocanu', zisa si Mitocanca.



Pe Calea Vacaresti este un trafic infernal, zi de zi intre orele 17-19 se merge usor, cu geamul deschis si muzica tare. Mai o trecere de pieton, mai o schimbare de banda. Eu plec de la birou pe la 6, deci ajung pe Vacaresti cam la 18.15-18.20. Fix in spuma traficului.

Pe 31 august, care fuse vinerea de trecu am avut parte de o experienta cum nici cu mintea nu gandeam ca SE ECZISTA!



Inaintam ca melcul, muzica imi zicea la ureche cum e cu "sa dansez cu tine", alea-alea genitiv..Pe cele trei benzi masini bara in bara. Pe linia de tramvai la fel. Vacarestiul avea patru benzi care urcau incetuc la deal. A intaia, ambreiaj, a doua, liber, frana, de la cap. Un domn cu o masina rosie imi vine din spate si imi face semn ca ar vrea sa ajunga pe prima banda. Ca o papusha ce ma aflu ii fac semn ca se poate baga in fatza mea si de acolo..Dumnezeu cu mila. Desigur l-au lasat toti sa treaca pana pe prima banda, ca si asa..stateam.

Nimic iesit din comun pana aici. Caldura mare, aer conditionat, geam deschis, curg apele pe noi. Ne miscam incet incet. Alt domn, alt semnal. La fel, ii dau voie. Cum nu am obiceiul sa ma uit la cel din spatele meu, caci vorba aia nu ma intereseaza..nu mi-am pus niciodata problema ca bunavointa mea deranjeaza resul participantilor la trafic. Cei alaturi de care STATEAM. Al doilea domn al meu ajunge si el fericit la prima banda si se incadreza pe straduta unde probabil statea. Timp in care aud claxoane si vad faruri in oglinda. Ma uit ca tuta si cetescs pe buzele cochetei doamne din Tico Verde urmatoarele :mortii matii, proasto..si tot asa. Imi zic in barba "saraca..ce-o fi patit?" si imi vaz de muzica mea si de a intaia, a doua, frana.

Si urmeaza momentul T zero. De pe strada din dreapta, usor, cu intentia de a merge spre centru, un mic Matiz mov da semnal. Banda 1 il lasa, banda 2 il lasa si urmam eu. Cea binevoitoare, aia cu Mitocanca in spate. Si ce crezi? Ma luminez ca pe mine ma injura doamna blonda, asa ca ..for fun il invit pe domnul cu Matizul.

Ei bine dragilor..fumeia asta care putea sa fie mama a explodat. Mi-a aratat degetul, a claxonat, urlat zis cu penis, cu mata, cu muia..

Cred ca am facut bine ca nu am coborat din masina. Si multumesc lui Doamne Doamne ca mi-am pastrat mintile, caci precum fratele Serghiutza - care are nevoie de o refulare, si eu am. Si as fi putut sa ii jumulesc cretzele bigudioase si as fi scapat de multe spume stranse de-alungul anilor in trafic. Dar nu se face. Am gandit ca mai bine este sa o facem aci pe blog de ras. Asa ca am scos micul Nokiul performant si am tras-o in poza. Smart cucoana si-a acoperit frumosul chip. Dara masina e dovada!

Sa stie o tara intreaga ca Coana Eleonora cu pudelul (caci avea si un catel in masina) este in fapt NU o DOAMNA cum o crede vecinele de la bloc, ci o MITOCANCA. Una care sofeaza pe aceleasi strazi cu noi, dar care nu are notiunea de coleg de trafic. Una care stie sa arate acel deget, caci a vazut ea la tv-u ca e ceva nasol sa arati degetul.

Iata-o deci pe protagonista noastra. Coana Eleonora Mitocanca de vineri.

Ce pot sa ii doresc coanei? Ii doresc sa o fereasca Sfantul de vre'o taximetrista nervoasa. Sau de vre'o blonda cocalareasa - una care sa traga frana de mana si sa o incinga un picutz pe Mitocanca.

In rest numai de bine. Ii doresc calm. Si un joint cand nu mai poate. Sa traga ea usor asa pe dreapta pe Vacaresti, sa bage doua fumuri si dupa vre'o patru ore sa urce calma la volan. Cat sta pe Vacaresti la fumat poate face si un ban. Ca doar zona e vestita.


Partea a doua a acestei povesti este asa. Mitocanca este desigur mama cuiva, sotia cuiva. Putea sa fie mama. Si daca mama mea ar fi facut asa ceva eu asa i-as fi zis: Femeie! Baga-ti mintile in cap. Si asa se circula ca dracu, vrei sa vii batuta acasa?!"

Dar mama mea nu ar injura niciodata ca coana Eleonora Mitocanca..Pentru mama "injuratura" superema ramane SICTIR!

Aventuri pedestre

Am plecat de la birou la Universitate cu metroul. De teama ca nu o sa am desigur unde sa parchez si o sa ma enervez. Mi-am luat revista, ca sa nu merg ca o tampita..macar sa mai citesc ceva. E frumos cu metroul, trenuri noi. Lumea nu s-a schimbat. Inca sunt copii care fac jonglerii si care cand nu arunca in aer popice vorbesc tare si sunt obositori, inca sunt babutze dragute si inca mai sunt fete frumoase si baieti frumosi:)
Am stat si jos! Rar am gasit loc in metrou. Partea buna a fost ca am ajuns repede. La Universitate inca e nebunie. Iepuri mici si albii si cu ochii rosii stateau la vanzare intr-o cutie de pantofi, floraresele din colt udau cu galeti de apa pavajul, tineri stau la fantana si inca se mai iubesc oamenii:)
Lume pestrita. Dupa ce mi-am rezolvat treaba si am aflat cum voi plati 10.000.000 aiurea pentru un semenstru de gratie (binemeritat as zice - am chiulit la examene), am luat-o la pas sper Cotroceni. La Gazith sunt reduceri, moment de mare bucurie. Revin zilele urmatoare caci am vazut o pereche de pantofi..o minune.
Ce am mai vazut? Multe cladiri cu bulina rosie! Oare cum locuiesc acolo oamenii? Cum dormi cu gandul ca la primul cutremul ti se darama sandramaua?
Pe bdul celebru am intalnit-o pe Superbahmu cu super BMW-ul ei si desigur cu micul caine in brate, apoi la pas am tot coborat pe langa Drept..pe jos sunt pene de porumbei. Un sunet ciudat mi-a zbarnait in spate si am avut inspiratia de a mi muta cele 60 de kg de pe noua pista de biciclisti. Caci EXISTA. Si merg biciclistii pe ea:) Mi-a placut. Pe cheiul Dambovitei am poposit si am vazut zeci de mici pesti in apa mizerabila. Si pe mal, ascunsa intre dale de ciment picotea o ratusca:)
Orasul asta as ascunde asa de multe minuni..printre multe gunoaie desigur. Dar daca dam la o parte gunoiul, este o minune de oras. In care oamenii iti spun inca "Sanatate" cand te aud ca stranuti:)
Ca si in strainatate!

Puncte de suspensie

M-am saturat sa ma cert. Mi se pare ca duc o lupta care nu se va termina niciodata. Pentru ca este o lupta inutila. Pierd timp si nervi si imi bat joc de lucruri care pareau importante candva pentru mine. Sunt vesnic nemultumita si simt ca merit mai mult. Poate nu merit, poate oamenii au dreptate cand imi spun ca m-am schimbat, ca ma vad "peste" ei. Eu cred ca merit mai mult si mai bine. Am trecut pe langa un cuplu. Ea - o subtirica, el - un curand chel, blondutz. Se tineau de mana si vorbeau calm. Ma gandeam la tinutul de mana care mereu mie mi se pare o obligatie - ceva facut fortat. Noi mergem parca suntem Lolek si Bolek, fiecare pe unde poate, separat. Dar strigam "te iubesc" cat ne tin plaselele si dormim impreuna 4 nopti pe saptamana. Imens de mult! In rest, fiecare are un Robert de mers la cafea si un Gabi de mers la masa, fiecare are mesaje in telefon care dispar ca prin minune, nu avem DECAT convorbiri intre noi, plus cateva alte numere care sunt..neinteresante. Pierdere de timp. Ani de zile fututi aiurea. Totul e FALS. FALS si nepotrivit. Intre timp ai mei viseaza la ziua in care voi tine in brate un copil superb care va fi al meu, nu al fiicei unor prieteni, viseaza la o nunta in Vama sau oricum undeva la mare, ca asa e copilul lor - iubeste marea si este LIBERA. Copilul lor se marita descult cu picioarele in nisip. Sau, vorba lui tata - gaseste ea o poienita si isi face nunta ca o mare petrecere campeneasca, ca asa e ea..EA nu mai este demult nimic. Am vazut in jurul meu murind oameni pe care nu mi-i pot scoate din minte. Pot sa aprind mii de lumanari pentru ei toti si nu pot sa ii iert cumva ca au fost neatenti si au murit. Nu imi mai fac planuri asa, ca toate fetele. Pentru ca ma gandesc ca mi se paote intampla mere ceva, fatal desigur. Si nu am timp de planuri. Nu am timp sa ma gandesc la "peste 5 ani". Abia ma gandesc la ce o sa fie maine. Trebuie sa fie soare maine! Mama zice ca nu e bine nici asa, ca trebuie sa ma gandesc ca nu sunt eu singura din lume care stie ca avem numai o viata si ca putem muri oricand..Asa este, dar eu sunt A EI.
Nu mai am nervi sa fac nimic. Ca de obicei simt nevoia nebuna sa plec departe, undeva unde sa nu iubesc pe nimeni si sa nu imi fac griji, sa ma cert, sa imi vina sa dau pe cineva cu capul de bord, sa imi vina sa deschid usa masinii si sa desfac centura si sa..sar! Din mers.
Ma enervez si nu am un sac de box pe care sa il pocnesc, am o tastatura in care vars spume si frustrari. Nimic nu este cum ar trebui sa fie. Nu este nici macar aproape de normal! Asta ma scoate din minti.
O sa plec. Inca 2-3 proiecte si o sa am inca o vacanta. Singura, asa cum sunt de fapt de cand ma stiu. Cu tot cu prietenii mei minunati, pe care ii iubesc si cred ca o parte din ei ma iubesc inapoi :) - eu as pleca singura. Sau, mai frumos! Din toti oamenii din lumea mare, as alege sa plec undeva doar cu ai mei. Noi 4, o saptamana undeva unde sa fie mare, cald, piscina pentru fitzoasele de mama si sor'mea, loc de peste pentru mine si tata si apa multa. Si neste SPA:)
Daca nu as fi copilul lor nu as fi nimic. Cu orice iubit de pe planeta asta pe care el l-ar adopta imediat, cu copilul meu, cu familia iubitului..eu tot a alor mei as fi. Si nimic nu o sa schimbe asta. Paote numai daca m-as marita cu un chinez:))

luni, 3 septembrie 2007

In loc de ..forget about it..

FRAGRANCES

Am ajuns sa nu mai simt un parfum ca pe un parfum. Fiecare miros e "cineva". Merg pe strada si simt omul pe care l-am iubit sau doar cunoscut candva si il caut in fiecare adiere de vant. Cel mai ciudat este cand simt un parfum (care apartine cuiva) pe un cineva care nu imi place.
Cred ca fiecare parfum pe care il folosesc este o stare pe care o am si care se regaseste intr-un puf la inchieietura mainii mele stangi.

(Eu am zile de Samsara, zile in care mi-e dor de Ileana:) Caci Ileana e Samsara. Asa cum Simona este Arpege-ul lui Lanvin, Mirela este Organza, Inna este Dolce Gabbana rosu (caci asa mi-o aduc aminte ca fiind foarte fericita - in anii nostri buni), Ion este un Yves Sain Laurent, Serb este Myiaki, la fel ca si BojeMoi, Xpas este Egoiste Platinum de la Chanel si puiul meu este Kenzo scoarta de copac, la fel ca Spitz:)). Si daca lista ar continua - Nae este tot Myiaki, Soso este Aqua de Gio,Luminita este Hallowen, Cristina Matza este Cerutti, Tomasin este Allure, Costas era un Jill Sander, Ilinca sotia lui era Oui de Lancome, sora mea este Haut Couture de Givenchy si mai nou Magnetism de la Escada, Mihaela de la 2 este Amarige de Givenchy, Oana este Clinique Happy, Dana este Cartier si Noa si Poison, Kiki e Tandre Poison, Cristi este Diorella - ca atunci cand eram noi mici.Eu mai sunt Noa, Miracle so magic, Armani Mania, Sensi, Fifth Avenue, Cerutti 1881 si desigur Mademoiselle si Allure. Ziua, outfitul si parfumul. Starea de spirit si parfumul.)

Am scris despre parfum pentru ca aseara am revazut un film foarte drag mie "Animal Attraction / Someone Like You... " cu Ashley Judd si Hugh Jackman. Si mi-a placut cum s-a dus ea la dr. si l-a rugat sa ii scoata "organul" care o face sa sufere atat de tare, amigdala care o face sa simta mirosul "LUI" de rufe curate, sapun si parfum - mirosul care o face sa isi aduca aminte de el si sa sufere.



(pentru Oana care il iubeste pe Hugh)